Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a férjem ne pénzelje ennyire az "új" gyerekét?

Figyelt kérdés
Még nagyon fiatalon volt kapcsolata egy nővel, de csak most tudta meg hogy azóta van egy felnőtt lánya. Fel is vette vele a kapcsolatot, idén februárban. De januárban a lánynak volt egy autóbalesete és a kiscsalád plasztikai műtétekre gyűjtöget neki. Amibe a férjem rögtön bedobott 600ezer forintot, kicsit később 300ezret. Meg a unokájának havonta kb.megvesz egy játékboltot. A próbálkozásaim hogy beszéljek vele eddig kudarcba fulladtak, arra,hogy nem kéne ennyi pénzt költeni, az a válasz,hogy de igen kell,biztos féltékeny vagyok,mert kiderült hogy van egy gyereke mástól. Nem mondom hogy örülök neki, de nagyobb gondom,hogy tönkre fogunk menni egy idegen miatt tulajdonképpen,illetve a közös megtakarításokban nekem is van pénzem.Igaz,hogy kevesebb,de akkor sem egy idegen nő plasztikázására dolgoztam.
2019. jún. 14. 11:59
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
68%
Érthető, hogy zavar, de az is érthető, ahogy ő viselkedik, hiszen eddig kimaradt a gyereke életéből, akit eltitkoltak előle.
2019. jún. 14. 13:20
 12/57 anonim ***** válasza:
84%

Lelemelnem a szamlarol azt a penzt amit te tettel felre es egy kizarolagos sajat szamlara tennem at.

Majd csak a jovelmem felet tennem bele a haztartasba ...

2019. jún. 14. 13:32
 13/57 anonim ***** válasza:
78%
Most mondhatnám, hogy ezért kell védekezni mindkét félnek, akkor nincs ilyen meglepetés. :-D
2019. jún. 14. 13:36
 14/57 anonim ***** válasza:
71%

Alapvetően nincs azzal baj, hogy költ a gyerekére, természetes dolog. Viszont neki ez most betett fejben, bűntudata van, ezért egyszerre próbálja meg pótolni azt a huszon évnyi törődést pénz formájában. Szerintem ez a legnagyobb baj.

Én is azt tudom tanácsolni, hogy vegyétek ketté a kasszát amíg tart nála ez az állapot. Ő most nem gondolkozik tisztán, el fogja szórni a közös megtakarítást. Más kiút nem nagyon van, majd rájön, hogy hülyeséget csinált amikor nem lesz egy fillérje sem. Most el van borulva az agya a bűntudat miatt meg a bizonyítási vágytól, elég komoly negatív esemény fog kelleni ahhoz, hogy belássa, hogy nem jó ez így és az elmaradt törődést nem pénz formájában és nem a te károdra kell bepótolnia.

2019. jún. 14. 13:55
 15/57 anonim ***** válasza:
2%

Egyáltalán az ő gyereke?

Azonnal csinaljatok egy genetikai tesztet.

2019. jún. 14. 13:57
 16/57 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nagyon furcsa a történetben, hogy 31 évig senki nem szólt, hogy hahó, van egy gyereked, de amint súlyos pénzek eloteremteserol van szó, hirtelen fontos lett.
2019. jún. 14. 13:58
 17/57 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező válasza: "Attól a hónaptól számítottan hogy elhagyta a nőt,pont a 9.hónapra született.De a DNS-teszt is kimutatta, hogy tényleg az övé."
2019. jún. 14. 13:58
 18/57 anonim ***** válasza:
15%

Hadd kérdezzek vissza.

- Mit tennél, ha neked lett volna gyereked valakitől, aki elhagy? És ha évtizedekkel később bukkan fel ismét?

- Mit gondolnál, ha apád lelépett volna a születésed előtt, és egyszer csak újra felbukkanna, mikor már felnőttél?

Itt sorra ostorozzák a felhasználók azokat az apákat, akik valahogy próbálnak kibújni a gyerektartás fizetése alól. A férjed nem is tudta, hogy van gyereke, most, hogy ilyen elterjedt a világháló (31 éve még Windows is alig volt), egymásra találtak.

2019. jún. 14. 14:12
 19/57 A kérdező kommentje:

Egyik kötőjellel jelölt esetben sem fogadnék el tőle pénzt.

1. Ha megtartotta egyedül, akkor vállalta az anyagi felelősséget is.Oldja meg a műtéteket,amikre amúgy nincs is szüksége, abból amiből felnevelte.

2."Ha eddig nem nevelt,most tulajdonképpen mit akar tőlem? Ha anyám nem mondta el neki hogy terhes bizonyára azért volt mert tudta hogy úgyse foglalkozna velem. Amúgyis felnőtt nő vagyok,előteremtem magamnak a pénzt a műtétekre,amikre nincs is szükségem"

Kb.így éreznék.

2019. jún. 14. 14:20
 20/57 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként ez így irtó gáz hogy akkor keresik meg mikor pénz kell. Ez nem esik le neki? Minden esetre ne hagyd magad és a pénzed.
2019. jún. 14. 14:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!