Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a férjem ne pénzelje ennyire az "új" gyerekét?

Figyelt kérdés
Még nagyon fiatalon volt kapcsolata egy nővel, de csak most tudta meg hogy azóta van egy felnőtt lánya. Fel is vette vele a kapcsolatot, idén februárban. De januárban a lánynak volt egy autóbalesete és a kiscsalád plasztikai műtétekre gyűjtöget neki. Amibe a férjem rögtön bedobott 600ezer forintot, kicsit később 300ezret. Meg a unokájának havonta kb.megvesz egy játékboltot. A próbálkozásaim hogy beszéljek vele eddig kudarcba fulladtak, arra,hogy nem kéne ennyi pénzt költeni, az a válasz,hogy de igen kell,biztos féltékeny vagyok,mert kiderült hogy van egy gyereke mástól. Nem mondom hogy örülök neki, de nagyobb gondom,hogy tönkre fogunk menni egy idegen miatt tulajdonképpen,illetve a közös megtakarításokban nekem is van pénzem.Igaz,hogy kevesebb,de akkor sem egy idegen nő plasztikázására dolgoztam.
2019. jún. 14. 11:59
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
73%

#31: a házasságban szerzett vagyon feleződik.

A kérdező keressen fel egy ügyvédet mielőtt megkopasztja sz új család. Sőt ha iyen ütemben fogy a pénz akkir gyorsan nyisson egy bankszámlát és utalja oda a részét

2019. jún. 15. 05:47
 32/57 anonim ***** válasza:
28%

Te arra vagy irigy, h egy hirtelen képbe került gyerek pénzt kap. Pedig ő is a családhoz tartozik, csak eddig ti nem tudtatok róla. Amugyis nem hulyesegre kér ennyi pénzt, hanem egy baleset utáni korrekciós műtétre. Sztem ennyire lehetnél megerto.

Pedig tudod, h szólt az eskü : jóban rosszban... Na most itt a rossz.

2019. jún. 15. 06:39
 33/57 anonim ***** válasza:
66%

Nem a jövedelem után oszlik meg, ès az elköltött pènzből már marhára nem fog kapni semmit.

A "jóban rosszban" sem azt jelenti, hogy szó nèlkül bólogatunk mindenre. Biztos vagyok benne, hogy fordított esetben a pasi is húzná a szemöldökèt.

Családtagnak meg egyenlőre túlzás nevezni. Most mèg csak egy felbukkant eddig nem ismert rokon.

2019. jún. 15. 08:35
 34/57 anonim ***** válasza:
83%

A rossz a betegség, munkanélküliség meg a természeti katasztrófa. A közös számla leapasztása megbeszélés nélkül pedig a házastárs hátba támadása.

Amikor támogatni kellett a szüleimet pár évig, azt előre megbeszéltem a férjemmel. Egyrészt a támogatást magát, másrészt a konkrét összeget.

2019. jún. 15. 09:41
 35/57 anonim ***** válasza:
77%

"A házasság arról is szól,hogy egymás hibáit közösen helyrehozzuk. De erre hajlandóságot sem mutat"

Igen, de a helyrehozas nem azt jelenti, amit most a fèrj csinál. Ès a kèrdező sem azt mondja, hogy egyáltalán ne segítse, csak ilyen módon tartja túlzásnak. Szóval de, mutat hajdóságot.

2019. jún. 15. 11:12
 36/57 anonim ***** válasza:
82%

Hát gratulálok egyik-másik válaszolónak, akik mindenféle víziót belemagyaráznak szegény kérdező kérdésébe.

Teljesen jogos az elkeseredettsége. Felbukkant egy eddig ismeretlen nő, aki a férje lánya és máris majd' egy milliót rááldozott. Én értem, hogy a gyereke basszus, de a kérdező meg a felesége, akivel felépítettek egy közös életet és biztos voltak terveik, hogy mire költik a félretett pénzt és ez lehet nagy dolog is, ezt ti itt nem tudhatjátok. És most keresztbevágta a terveiket. Ezt nehéz megemészteni. Ti, okos kis gyk-sok, honnan a büdös francból tudhatnátok mit él át a kérdező, ha nem voltatok ilyen helyzetben. Teszem fel, gyűjtögettek házra, lombikra (erre visszatérek), akármi hatalmas dologra és a férjetek egyszer csak elkölti a megkérdezésetek nélkül? Tök mindegy, hogy nem adott gyerektartást a férj, könyörgöm... Honnan a f...ból tudta volna? Nehogy már az ő hibája legyen és most köteles legyen az egészet egyben visszaadni. Megtehette volna a nő, hogy bejelenti a gyereket, amikor az megszületett és ez most nem lenne. Ez nem így működik.

Szóval kérdező a férjed is bőven hibás ebben és te nem vagy köteles ezt elviselni. Sokan nem hibáztatnának érte, házassági eskü ide vagy oda.

Lombik: volt egy 'kedves' válaszoló, aki volt szíves megemlíteni, hogy a kérdező nem szült gyereket a férjének. Te kinek képzeled magad? Én nem vagyok erőszakos ember, de ha élőben nekem ilyet mondanál már a rendőrségen lennék. Honnan a ..... tudod, hogy szerencsétlen kérdező miért nem szült? Elgondolkoztál egy csöppet is, mielőtt ezt idehánytad? Nyilván nem, te szerencsétlen. Mivan, ha a kérdező nem tudott szülni?? Mivan, ha lombikra gyűjtögettek? Bár gondolom már idősebb vagy, kérdező, szóval ez nem valószínű. De lehet és ezt ez a paraszt válaszoló nem tudhatja. Meg semelyik paraszt gyk-s hozzászoló.

Kívánom, hogy kerüljetek ilyen helyzetbe és akkor meglátnátok mit tennétek akkor.

Kérdező, neked sok erőt és kitartást kívánok! Remélem megoldódik.

2019. jún. 15. 14:41
 37/57 anonim ***** válasza:
79%

"irigy vagy..."

Jajj, már úgy vártam az ilyen echte gyakoris beszólásokat! Igen, mert te biztosan szívesen költenél félmillákat a saját pénzedből egy vadidegen nő plasztikájára (még ha balesetből eredő is).

2019. jún. 15. 17:55
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

"A házasság során szerzett vagyon az adóhívatalnál igazolt jövedelmek arányában osztódik. Ha lelkiismeretesen beletette a részét visszakapja."

Te tévhitben élsz. A házasság során szerzett vagyon fele-fele arányban osztódik. (Ahogy te írtad, oly módon az élettársi kapcsolatban osztódik.)

2019. jún. 15. 18:03
 39/57 anonim ***** válasza:
79%

"Te arra vagy irigy, h egy hirtelen képbe került gyerek pénzt kap. Pedig ő is a családhoz tartozik, csak eddig ti nem tudtatok róla. Amugyis nem hulyesegre kér ennyi pénzt, hanem egy baleset utáni korrekciós műtétre. Sztem ennyire lehetnél megerto."

Aha. Mert te biztosan megértő lennél. Nem gyerek került a képbe, hanem egy kvázi idegen felnőtt, csak genetikailag a gyereke.

Amúgy pedig, SEMMIT nem kell tűrnia a feleségnek, mert nem erre szerződött. (Csak az olyan frusztrált, házasságukban elnyomott banyák adnak ilyen tanácsokat, mint amilyen te is vagy. )

2019. jún. 15. 18:06
 40/57 A kérdező kommentje:

Most hogy jön ide, hogy szültem-e vagy nem?

47 és 48 évesek voltunk mikor összeházasodtunk, még jó hogy nem szültem neki. De nekem az első házasságomból van 3 lányom és 1 fiam, nem mintha számítana a kérdés szempontjából.

2019. jún. 15. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!