Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a férjem ne pénzelje ennyire az "új" gyerekét?

Figyelt kérdés
Még nagyon fiatalon volt kapcsolata egy nővel, de csak most tudta meg hogy azóta van egy felnőtt lánya. Fel is vette vele a kapcsolatot, idén februárban. De januárban a lánynak volt egy autóbalesete és a kiscsalád plasztikai műtétekre gyűjtöget neki. Amibe a férjem rögtön bedobott 600ezer forintot, kicsit később 300ezret. Meg a unokájának havonta kb.megvesz egy játékboltot. A próbálkozásaim hogy beszéljek vele eddig kudarcba fulladtak, arra,hogy nem kéne ennyi pénzt költeni, az a válasz,hogy de igen kell,biztos féltékeny vagyok,mert kiderült hogy van egy gyereke mástól. Nem mondom hogy örülök neki, de nagyobb gondom,hogy tönkre fogunk menni egy idegen miatt tulajdonképpen,illetve a közös megtakarításokban nekem is van pénzem.Igaz,hogy kevesebb,de akkor sem egy idegen nő plasztikázására dolgoztam.
2019. jún. 14. 11:59
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy látszik a lepontozásokból, hogy van egy csoport, nők és kb. idősebb korban, akik soha nem voltak különösebben becsben tartva a férjül által. Ők fröcsögnek, hogy irigy a Kérdező, és ők mondják azt, hogy el kell tűrni, stb. Valószínű ők abban élték le a házasságukat, hogy kb. a "békesség kedvéért" mindig be kellett fogniuk a szájukat,félretenni az önérzetüket, véleményük sem lehetett. Aztán ha nekik szar, akkor legyen szar másnak is, legalábbis érezze rosszul magát a bőrében. (Csak közben nagyot változott a világ.)
2019. jún. 15. 18:14
 42/57 anonim ***** válasza:
77%
Hát utolsó én nő vagyok és nem a fiatal korosztályból és nem azt tanácsoltam a kérdezőnek, hogy tűrje el, meg legyen megértő, hanem az ellenkezőjét.
2019. jún. 15. 20:31
 43/57 anonim ***** válasza:

Nem kell szó nélkül tűrni, de azt meg lehet érteni, miért viselkedik most így. A kérdezőnek korábbi házasságából már van gyereke, több is, a jelenlegi férje meg eddig abban a tudatban élt, hogy neki nincs gyereke, erre most kiderült, hogy mégis van.

Ha nagyon nem sikerül lekommunikálni, hogy mindenkinek jó legyen, akkor ebből válás lesz.

2019. jún. 16. 15:48
 44/57 anonim ***** válasza:
54%

Azt a rèszèt meg lehet èrteni, hogy "be van zsongva" ès segíteni akar. De attól mèg ne az legyen, hogy "kussolsz, annyi pènzt adok amennyit akarok". Ezt illene lekommunikalni egymással, meg úgy az egèszet. A kèrdező megèrtő lenne, de ezt senki nem viselnè el szó nèlkül, hogy most egy vadidegen lett a világ közepe, akinek mindent oda kell dobni, csak mert az ő dns-èt hordozza.

Arról, hogy nincs gyereke, nem a felesège tehet. Valószínű nem akart, különben lenne, biztos akadt volna hozzá társ.

2019. jún. 16. 18:28
 45/57 anonim ***** válasza:
42%
A kérdezőnek van 4 gyereke, mástól, a férjecskéjének meg ez az 1, aki most kiderült. A férje eddig a kérdező 4 gyerekét pénzelte, akik neki nem gyerekei.
2019. jún. 16. 18:39
 46/57 A kérdező kommentje:
Már megbocsás, de még az én gyerekeimet régebb óta ismeri mint a sajátját. Abba meg inkább nem is megyek bele, hogy 4-ükre együtt véve nem költöttünk ennyi pénzt az évek során.
2019. jún. 16. 20:28
 47/57 anonim ***** válasza:
49%
#45, Ezt a következtetèst miből vontad le?
2019. jún. 16. 20:31
 48/57 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy kèrdező mit tudsz erről a műtètről, milyen sèrülès? Milyen plasztikara van szüksèg? Tb nem támogatja? Több "körös" műtèt?
2019. jún. 16. 20:35
 49/57 anonim ***** válasza:
42%

TB egy rakás dolgot nem támogat, és sokszor el sem látják az embert megfelelően TB alapon. Nagyapámat hagyták pisiben, szarban fetrengeni a kórházban a kedves nővérkék, amikor az utolsó hónapjaiban bekerült, amíg a család nem kezdett tejelni nekik.

Tökmindegy, mennyit költött eddig a TE gyerekeidre, ő elfogadta, hogy más kölykeit neveli, te meg nem fogadod el az övét, akiről most szerzett tudomást, csak mert egy baleset miatt most nagyobb összeggel támogatja.

Én a kérdésben azt látom, hogy azt várnád tőlünk, hogy veled együtt szidjuk a kedves férjedet, meg a másik családját, de ezt nem kaptad meg mindenkitől, és akkor most mi vagyunk a rosszak. Én még most is azt mondom, hogy próbáld meg lekommunikálni vele, elvileg házasok vagytok. De úgy kommunikáld le vele, hogy a gyereke ne legyen ellenségkép számodra, ne ezt lássa, mert arra ugrani fog.

2019. jún. 16. 21:23
 50/57 anonim ***** válasza:
46%
A 22-es választ olvasd el, de alaposan rágd meg, mert ő írta le legjobban, mi játszódhat le a férjedben.
2019. jún. 16. 21:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!