Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek? Könyörögjem vissza magam, hagyjam elmenni haragban vagy béküljek ki vele, de nem járnánk, csak tisztáznám, h nem akarom csúnyán elválni tőle?
11 hónapot jártunk,az utóbbi 2 hónapban sokat veszekedtünk,távkapcsolatunk volt.De ez nem állt közénk,eddig.Szakítanom kellett vele,mert sokan nem örültek a kapcsolatunknak,egyik nap írt egy sms-t,h akkor végleg vége,töröljem a számát,és msn-ről is távolítsam el.Mert nem akar többet megbántani,és h már nem akar szenvedni.(Elég sokat veszekedtünk,de ha találkoztunk sose!csak msn-en..)Elkezdtünk veszekedni,oltogattuk egymást,míg végül én egy nagyon gonosz sms-t írtam,amire ő még rosszabbat..bőgtem..hogy tehetett ilyet,soha nem volt gonosz,én tettem-e ilyenné,azon gondolkoztam..nem tudom.A lényeg külön vagyunk kerek 1 napja,véglegesen..
Tudom,h simán visszajönne hozzám,az sem érdekel,h olyan dolgokat vágott a fejemhez..Csak túl nagy a büszkeségem.Annyira hiányzik,és fáj,h már nem akar küzdeni,pedig mindig is jobban szeretett az életénél,soha nem láttam ilyen mérgesnek.
Köszönöm,de maradok a végleges elválás mellett.
Túl sokat bántottuk egymást,talán jobb is így.
Csak felejteni lesz NAGYON,NAGYON,NAGYON nehéz.
válaszál sztem mi a fontosabb a büszkeséged vagy ő? öregem ha nem vagy képes bocsánatot kérni esetleg 1 kicsit futni utána... akor nem érdemled meg őt de akor ne csodálkoz h sosem lesz már a tied...mentsd amíg menthető
18/F
Szia!
Elég hasonló szituban voltam egy féléve...
Másfél évig jártunk ebből az utóbbi félév távkapcsolat volt...ő volt az első barátom vele vesztettem el,a szüleim nem szeretették stb stb.MSN-en jöttek a nagy veszekedések ugyanígy mint nálad.Szakítottunk majd újra együtt,és akkor rájöttem,kezdtem tisztán látni hogy ennek így nincs értelme.Aztán 2x is szakítottunk és immár féléve vége.Nemrég találkoztunk átbeszélni a dolgokat és nem éreztem semmit ahogy előttem is írták:szép volt jó volt.Én is ezt mondtam hogy meghalok,sírtam is ő volt a mindenem,nagyon szerelmes voltam.Aztán ahogy telt az idő ez változott,tényleg 1-2hónap volt.Szerintem próbálj élni ismerkedni ha pedig mégis van még jövőtök hidd el úgy hozza majd a sors ahogy kell annak lennie!Remélem segítettem! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!