Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint este megaláztam őt. Hogyan engesztelhetném ki?

Figyelt kérdés

Este elmentünk bulizni. Ő kicsit többet ivott a kelleténél, én józan maradtam, mert én vezettem. A buli után otthon zuhany után, alvás előtt szeretkeztünk. A barátnőm kezdeményezett, de nyilván nekem is volt hozzá kedvem. Ezzel semmi baj nem lenne, de a szőnyegen csináltuk. Ami amúgy nekem nem lenne baj, csak erre alapesetben nem nyitott a barátnőm, mert szerinte nagyon megalázó számára. Igazából este is úgy indult, hogy akkor fotel, de nagyon ragaszkodott ahhoz, hogy ne ott, jó lesz a szőnyegen. Konkrétan nem is hagyta, hogy felemeljem. Úgy voltam vele, hogy jó, hát ha ott akarja, akkor ott csináljuk.

Na hát végül az lett, hogy a szex után az ágyig sem jutottam el vele. Kijelentette, hogy ő ott alszik, azt se hagyta, hogy felemeljem, és az ágyba vigyem. Szóval jobb híján vittem neki párnát, takarót, meg amúgy én is vele aludtam.

Reggel viszont nagyon kiakadt rám, hogy hogy csinálhattam vele ezt, tudtam, hogy mit gondol erről, kihasználtam, ő nagyon megalázva érzi magát. Magyaráztam neki, hogy mi történt, de azzal jön, hogy józanon lehetett volna több eszem...

tegnap 11:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Akárhogy is gondolkodom, semmi ötlet nem jut eszembe, hogy mi a franc lehet megalázó egy szönyegen???
tegnap 11:46
 2/21 anonim ***** válasza:
26%
Jobb kamu kérdésre nem futotta?
tegnap 12:00
 3/21 anonim ***** válasza:
52%
Úgy fest, I. Erzsébet reinkarnációját sikerült megtalálnod.
tegnap 12:00
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Ez tényleg kamunak tűnik, mindig vannak ilyen fajta kérdések, mármint ki akarja engesztelni a csávó a csajt. Miközben annak örül a trollocska, hogy a bolond csajnak hordjuk le. Eléggé unalmas. -.-"
tegnap 12:04
 5/21 anonim ***** válasza:
81%
Napi kamu. Szexeltem már szőnyegen, semmi megalázó nem volt benne.
tegnap 12:37
 6/21 anonim ***** válasza:
77%
Csak én találom a szövegben a megalázást?
tegnap 13:29
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
7# akkor elmagyaraznad nekünk is?
tegnap 13:35
 8/21 anonim ***** válasza:
67%

Az első gondolatom nekem is az volt, miután végigolvastam, hogy kamu. A második is. Népszerű téma ebben a kategóriában, hogy a pasi semmi rosszat nem csinál, mégis kiborul a nő a semmin, sír, fontolgatja esetleg a szakítást is. Persze, vannak ilyen emberek a valóságban is, de azért nem ennyi, meg már egyre elvadultabbak a sztorik. A kérdező ott tolja túl, hogy a szőnyegtől rejtélyesen ódzkodó barátnő még aludni is csak ott volt hajlandó ez alkalommal:-)

6: Nem csípem az inceleket, ezen viszont jót nevettem, egyetértek. A szőnyegtől illene elnézést kérnie a kérdezőnek és a párjának is:-)

tegnap 13:55
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem cuki, hogy odakuporodtál mellé a szőnyegre. A csaj magával nincs kibékülve.
tegnap 14:45
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Kimaradt a "nem" szó basszus :D Azt akartam írni, hogy "csak én nem..."

tegnap 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!