Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsek? Könyörögjem vissza magam, hagyjam elmenni haragban vagy béküljek ki vele, de nem járnánk, csak tisztáznám, h nem akarom csúnyán elválni tőle?
11 hónapot jártunk,az utóbbi 2 hónapban sokat veszekedtünk,távkapcsolatunk volt.De ez nem állt közénk,eddig.Szakítanom kellett vele,mert sokan nem örültek a kapcsolatunknak,egyik nap írt egy sms-t,h akkor végleg vége,töröljem a számát,és msn-ről is távolítsam el.Mert nem akar többet megbántani,és h már nem akar szenvedni.(Elég sokat veszekedtünk,de ha találkoztunk sose!csak msn-en..)Elkezdtünk veszekedni,oltogattuk egymást,míg végül én egy nagyon gonosz sms-t írtam,amire ő még rosszabbat..bőgtem..hogy tehetett ilyet,soha nem volt gonosz,én tettem-e ilyenné,azon gondolkoztam..nem tudom.A lényeg külön vagyunk kerek 1 napja,véglegesen..
Tudom,h simán visszajönne hozzám,az sem érdekel,h olyan dolgokat vágott a fejemhez..Csak túl nagy a büszkeségem.Annyira hiányzik,és fáj,h már nem akar küzdeni,pedig mindig is jobban szeretett az életénél,soha nem láttam ilyen mérgesnek.
Jaj te lány! Az első igazi kapcsolatomnak 11 hónap után lett vége (mint nektek), vele vesztettem el a szüzességem, minden bajom volt, úgyéreztem meghalok, aztán 1-2 hónap múlva már úgy tekintettem rá, hogy szép és jó volt, de ennyi. A srác megutált mert szakitottam vele, azóta ha elmegy mellettem elfordítja a fejét és nem is köszön, pedig egy utcában lakunk. Írj neki és zárd le. Hidd el jobb lesz!
2. voltam
1) Örökké nem élhettek távkapcsolatban. Ha nincs esélye a rendes kapcsolatnak X időn belül (azaz ha nem látszik a fény az alagút végén, ami erőt önthetne belétek), akkor nem érdemes folytatni. Nagyon kevesen bírnak ki éveket távkapcsolatban, én egy párt ismerek, de azok mindig össze akartak házasodni, csak nagyon küzdelmes volt az életük. De már összeházasodtak, együtt élnek sok év távkapcsolat után és ellenére. :)
2) Nem tudom, mit értesz a "sokan nem örültek" dolog alatt, de ha ez téged erősen befolyásol, akkor jobb nem folytatni. Ha pl a családod kitagad, és nem tudod vállalni a "széllel szemben vizelést", akkor nem érdemes járnotok. Mérlegeld, hogy a külső emberek véleménye mennyire fontos az életedben, mert ha csak csúnyán néz rád egy barátnőd, akkor más a helyzet. Kérdés, hogy esetleg a mások rossz véleményét nem lehet-e kedvezőre fordítani. Szóval itt a mások személye (szülő? csak egy haver?), száma (mindenki? egy-két fő?), véleményük ereje (meggyőzhető? tuti nem az?), a rád kifejtett hatása (egzisztenciális csőd? mehetsz híd alá? vagy csak páran kigúnyolnak?) mind-mind számít.
3) MSN-en mindenki szerepet játszik, álarcot húz úgymond, nagyon nehéz rendesen kommunikálni. Nem kapcsolattartásra való, ahogy az SMS még annyira sem. Ha csak MSN-en veszekedtek, akkor nem biztos, hogy halálra van ítélve a dolog.
Ezeken gondolkozz el, és beszélj vele, ha lehet élőben.
17:10
1.Teljes mértékben igazad van,nem volt könnyű találkozni,heti egy alkalom is alig volt összehozható,eléggé forgalmas életem van.Csak nehéz felismerni az igazat,h nem fog sokáig működni.
2.Erősen befolyásolt,mert a szüleim tiltottak tőle,nem volt nekik szimpatikus,h ennyire küzdök érte,mikor ő az első nekem...
3.Szerintem halálra van ítélve:(De ha belegondolok nem látom többet,kiráz a hideg és meg akarok halni..:S Annyira szeretem minden rossz dolog ellenére.
Írhattok még,kíváncsi vagyok más nézőpontjára is:):S
Már sms-t se merek írni..nem,h találkozni vele..
Bár mindig a telóm lesem,hátha ír,de sajnos nem..
Pedig nem ártana legalább egy sms-t írnod a saját nyugalmad végett. Hogy letisztázd azt az álláspontot, hogy végleg vége és látni sem fogjátok egymást, vagy esetleg kibékültök és szépen váltok el. És ha szépen váltok el és rá hónapokra vagy évekre összefuttok valahol akkor nem az lesz hogy,"jajjj hogy az Istenbe kerüljem el, hoyg ne lásson meg ez a gyökér"
Szóval egy sms-t küldhetnél neki szerintem. Hogy bocsi ha megbántottalak, nem volt szándékos, szeretném ha nem haraggal válnánk el....vagy hasonló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!