Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm egyre kevesebbet ír, ez miért van?
Péntektől vasárnapig szoktunk együtt lenni. A hét többi napján nem. Mostanában azt csinálja hogy amíg suliban van, 14.00ig, addig írogat valamennyit, miután vége a sulinak eltűnik és csak másnap reggel ír.
Nem vagyok már fontos neki, nem érdeklem?:(
Hogyan néz ki a napirendje? Tanul iskola után? Vannak barátai? Játszik valami számítógépes játékkal, kondizik? Ne tapajd rá. Ha annyira zavar, akkor finoman tudakold meg, mit csinál, de ha ennyit beszéltek, akkor tudnod kéne.
Nagyon fiatalon én is 0-24 írkodtam volna a párommal. Felnőttként már többre értékelem, hogy ritkábban írunk egymásnak, élőben úgyis értékesebb.
Plusz a semmiről való csacsogást már én sem bírom, élőben pedig mindig előjön valami klassz téma, viszont telefonban vagy írásban annyira nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!