Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem a barátnőmnek, hogy írogathatnánk kicsit kevesebbet?
Figyelt kérdés
Szeretem őt és szeretek vele beszélgetni, de néha kicsit sok. Mikor felébred, egyből ír és nekem is kell mikor felkelek, aztán a max kimaradás fél óra mikor nem beszélünk, de akkor már reklamál, hogy hol vagyok és ez megy éjszakáig. Ha elmegyünk a haverokkal kocsmázni vagy focizni, akkor is írnom kell neki, nem elég akkor mikor hazaérek... Ő sok foglalkozást igényel azt tudom, de nekem ez kicsit sok. Szerintetek hogy jelezzem, hogy ne legyen sértődés? Nagyon érzékeny a lelke.2019. márc. 6. 16:36
2/18 anonim válasza:
Szakítással.Érzékeny a lelkem,ilyen alapon semmit ne merj neki megmondani,légy papucs.
Ùgy,hogy "Nekem kevesebb az igényem az írogatásra,ez nem azt jelenti,hogy nem szeretlek,csak annyit hogy másak az igényeink írogatâs szinten"
3/18 A kérdező kommentje:
Távkapcsolat most nyárig igen.
2019. márc. 6. 16:40
4/18 A kérdező kommentje:
4 és fél éve vagyunk eggyüt, szakítani nem szeretnék mert tényleg csak ennyi a gond vele és ugye most ez egy egy éves időszak így, csak már kicsit sokk...
2019. márc. 6. 16:41
5/18 anonim válasza:
Lesz ez még.nagyobb sokk is nyár után.
6/18 anonim válasza:
"max kimaradás fél óra mikor nem beszélünk"
Őszinte gratulációm, hogy ezt bírod.
Mondd meg neki, hogy ez nagyon beteges. Nincs semmi dolga?
7/18 anonim válasza:
A barátnőd, nem? Akkor alap lenne, hogy tudtok kommunikálni. Mondd meg neki így, ahogy itt leírtad.
8/18 anonim válasza:
Első vagyok.
Hasonló helyzetben voltam én is.
Ha csak ennyi a baj, és tényleg szeretitek egymás és átmeneti a távkapcsolat, akkor én a helyedben kibírnám nyárig, ha tényleg fontos a lány meg a kapcsolat.
Sajnos a lányokkal óvatosnak kell lenni.
9/18 anonim válasza:
Le kell törölni magad facebookról vagy ahol írkál.
10/18 anonim válasza:
Szerintem meg lehet ezt mondani normálisan, úgy, hogy ne sértődjön meg. Kicsim, most szeretnék egy kis időt a barátaimmal tölteni, te is menj el a barátnőiddel beszélgetni, majd holnap reggel beszélünk. Vagy drágám, most a munkámra kell koncentrálnom, nem tudok folyamatosan telefonközelben lenni, írok, ha hazaérek. Egyébként neki tényleg nincs semmi dolga, amivel lefoglalná magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!