Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz elektromos fogkefét adni ajándékba a barátnőmnek?
Attól függ... ha szeretne ilyet kapni akkor biztos beszéltetek már erről. Ebben az esetben egyáltalán nem az, sőt tök jó ajándék.
Ha még sosem beszéltetek erről akkor szerintem nem a legjobb, mert esetleg célzásnak veszi.
Dehogy gàz
èn is vettem a baràtomnak
Karàcsonyra
Örült neki nagyon hagyomànyos fogkefeje volt mindig
igyhogy gondoltam kiprobalhatna mert en is regota ilyet hasznalok
Egészségtelen az elektromos fogkefe.
De én is örülnék neki ha még nem lenne.
Most hirtelen a Big Bang Theory egy részlete ugrik be amikor Amy mondja, hogy a sajátját Geraldnak hívja és *EHÖM* más célokra is hasznája.
Izé.
"Egészségtelen az elektromos fogkefe."
nem kell megenni
Vitatkoznak még rajta szakmai berkekben, hogy egészséges-egészségtelen, én hajlok rá hogy túlságosan megsikálja a fogzománcot, nincsen rá szükség.
A dédszüleimnek majdnem hiánytalan fogazata volt idős korukra is, nulla fogkefével. Igaz sóval, pálinkával intézték a szájhigiénét.
Utolsó, tán te is szakmabeli vagy, hogy ennyire magabiztosan állítod az "egészségtelenséget"?
Szerintem a döntést hagyjuk meg azoknak, akik kompetensek a témában. A "szerintem" kezdetű dolgok nem relevánsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!