Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen már, hogy a molett barátnőmnek azért nem kellek, mert mackós vagyok?
Véletlenül halottam meg - hiszen ilyen a sors - ahogy barátnőjének azt mondja, jó fej vagyok, rendes pasi, bír engem, de szexre nem engem képzel el, túl nagydarab vagyok neki. :-o :-(
Mikor számonkértem annyit mondott, nem akar velem ágybamenni csak barát vagyok számára.
Nem értem akkor miért hülyít hetek óta?
Uramisten,azért mert valaki molett annak szerinted csak mackós palija lehet?! Mert akkor nagyon de nagyon el vagy tévedve. Hol van megirva h egy embernek csak hozzá hasonló testalkatú partnere lehet?
Illetve mondta h akar tőled valamit? Miért nem lehet elfogadni h nem akar semmit, ez miért hülyités?Max te nem vetted észre a dolgokat,amiről bocs de nem ő tehet hanem te
Ahogy leírod úgy látom én is randiztam evvel a nővel egy ideig. Szinte ugyenez játszódott le velem is egyszer. Annyi mázlim volt, hogy összejöttem az egyik nagyon szexi barátnőjével, ami nagyban kárpótolt a hülye csajért. A barátnője elmesélte, nem velem van a baj, hanem a csaj állandóan ezt csinálja. Sok pasit behülyít, majd szex előtt dobja őket, nagy az esélye, hogy még nem is bújt ágyba senkivel.
Persze a barátnője nem bújt ágyba ezekkel a pasikkal, csak velem. Jó sokig voltunk együtt.
Ismerőseim, barátaim sőt rokonaim között is több olyan molett, duci nő van, aki a vékony férfiakra bukik. Ha belegondolok, minden testes nőismerősömnek sovány párja van. (még szüleim esetében is így van) Szomszédunkban lakó csaj még ráadásul 1,5 fejjel magasabb is mint a férje.
Testes férfiként nekem nem nehéz nálam kisebb nőt találni. :-) Első nejem molett volt, de sem előtte, sem utána nem volt duci párom. (egy-egy randi kivételével, de komoly csak ő volt) Második feleségem egy fejjel alacsonyabb és sportos, súlyban fele akkora, mint én.
Teljesen mindegy, neked milyen nő jön be, keresni kell és idővel megtalálod a megfelelőt!
Igen hülyített! Hiszen régóta ismer, majd úgy döntött eljön velem randizni, hetekig találkozgatott velem. Csókolózás, ölelkezés, tapizásig jutottunk. Egy szóval nem tett rá utalást, hogy itt a vége részéről. Betudtam a körülményeknek, hogy még nem bújt velem ágya. Nem volt hol, majd lebetegedett, most pedig én voltam influenzás.
Ha nem hallom meg a beszélgetésüket, akkor meddig hülyített volna még, amíg én nem unom meg és hagyom ott?
A külsőmet ezer éve ismeri és épp ez miatt nem akar ágya bújni velem? Akkor mire kellettem neki? :-(
Nem, nem csak a duci csajok jönnek be, bár kedvelem ,ha van mit fogni.
Sok érdekes dolgot szül az élet!
Én jártam egy fiatal tanárnővel, aki Erdélyből költözött ide. (nem mellesleg ő is duci volt) Néhány hónapig jártunk. Neten ismertem meg. Mivel messze laktunk egymástól, havonta 2-3x találkoztunk. A szex sem volt rossz, nem volt kimagasló, elment. Elhívott Erdélybe, menjek vele érettségitalálkozójára. Elmentünk, két hétre. Első héten volt a találkozó, klasszul lezajlott. Másnap közölte velem szakítani akar. :-o Elmentünk még barátaival kirándulni egy hétre, alig beszélt velem. Majd hazafelé ő ment Budapestre én pedig Szolnokra. Azóta sem láttam vagy halottam róla. :-(
Olyan is volt, hogy egy playboy pasi két nőt is lecsapott a kezemről egymásután. Akkor nem értettem, egyik helyzetet sem, mi bajuk volt a csajoknak. Majd pár héttel később egyik elmesélte, ki és mi miatt dobott. Eltelt még néhány hét és kiderült a másik is miatta szakított velem, a pasi pedig az első csajt dobta miatta... illetve neki minden nő csak egy estére kellett...
Nem tudhatod, mi áll a háttérben pontosan! Lehet, hogy bekavart egy harmadik fél. A nő pedig nem ezt fogja megmondani, még a barátnőjenek sem biztos, hanem kreál egy indokot. pl. hogy nem jössz be neki külsőre.
nemis vagytok baratok mirõl beszélsz?
Szexelni se sexeltek mert nem te kellesz neki.
Hogy hűjít ha megmondta hogy nem teged akar az agyba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!