Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen már, hogy a molett barátnőmnek azért nem kellek, mert mackós vagyok?
Véletlenül halottam meg - hiszen ilyen a sors - ahogy barátnőjének azt mondja, jó fej vagyok, rendes pasi, bír engem, de szexre nem engem képzel el, túl nagydarab vagyok neki. :-o :-(
Mikor számonkértem annyit mondott, nem akar velem ágybamenni csak barát vagyok számára.
Nem értem akkor miért hülyít hetek óta?
vegyél neki egy szép nagy tükröt, amiben nézegetheti magát naphosszat. Bár lehet, kidobta mindet.
Sosem értettem a trampli embereket, hogy a frászkarikába van akkora egójuk, hogy egészen mást képzelnek magukról.
Legalább te tedd helyre, mindenkinek tudni kell a helyét.
Tudod, hogy van ez...
Ha egy nő azt mondja, hogy nem kell neki dagadt pasi, akkor ugye nem vonzódhat mindenkihez, meg sz ízlés nem függ az alkattól, meg azért mert ő molett, még nem kell egy mackós sráccal lefeküdnie.
Ha egy férfi mondja, hogy nem kell neki dagadt csaj, akkor egy felszínes bunkó, és olyan össztüzet kap, mint ez a hozzászólás 😀
Na ezért nincs értelme ennek a hülyeségnek, hogy adj egy esélyt olyannak, aki külsőre nem az eseted.
Itt most ennyi történt: a lány kedvel, mint embert, vagy barátot, de a külsőd nem jön be. Adott egy esélyt, hogy hátha meg fog szeretni, és idővel jön a testi vágy is. De nem jött.
Te pedig most becsapva érzed magad.
A saját alkatától független, hogy valakinek milyen alkat tetszik.
Pl sokszor előfordul, hogy izmos férfiaknak a nagyon kövér nők tetszenek, alacsony férfiaknak a magas nők, izmos nőknek a mackós férfiak, stb.
Mondjuk olyan nincs, hogy egy nőnek az alacsonyabb férfiak tetszenek vagy mondjuk a kövérek, ezen a téren a férfiak ízlése változatosabb, de a lényeg, hogy a saját és a preferált alkat nem szükségszerűen függ össze.
Kizárólag az ő dolga, hogy milyen pasi tetszik neki, de ezt tapintatosabban is közölhette volna, időben, nem szórakozva veled.
Mért van az hogy a dagadt pasiknak a csinos lányok kellenek? Ha meg visszautasítják őket akkor ribik.
Amúgy jogos a kérdésed. Én is ismerek olyan dagadt nőt hogy még a térdénél is összeér a lábán a háj és úgy viselkedik mintha egy topmodell lenne.
Egyszerű: nincs reális önképük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!