Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy feleljek meg így a barátnőmnek? Vegyek neki egy Lamborghinit? 25/f

Figyelt kérdés
Három hónapig még sikerült fenntartanom a látszatot, h sikeres pasi vagyok.. De valójába nem vagyok az. Egy egyszerű minősített CO hegesztő vagyok átlagon felüli fizetéssel. Viszont nem vagyok éles eszű, nem nagyon ismerem a geofizikát, az államjogot, a kvantumfizikát. Arra gondoltam, h meglepem a páromat egy drágább kocsival. Drága sportkocsira nincs pénzem, de egy középkategóriás autót meg tudnék vásárolni. De ő mindig érezteti velem, hogy bárkit megkaphat és nekem tepernem kell őérte. 12 órázok május óta szabadság nélkül, de kezdek fáradni, gürcölök mint az állat, de nem érzem magamat emberként, max mint egy rabszolga hajtok a semmiért. Mit gondoltok, mit csinálnátok? Úgy érzem kezdek összeomlani..
2018. szept. 30. 21:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Passz. Engem nem hatnál meg egy kocsival. Nem is tudok vezetni!
2018. szept. 30. 21:20
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon vicces.
2018. szept. 30. 21:20
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk nem kellett volna hazugságra építkezni. Tudod, hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát...
2018. szept. 30. 21:21
 4/14 anonim ***** válasza:
19%
Én szép lakásban lakom, igaz h szutykos mint az állat, de mégis meg tudok dugni valakit 2 havonta
2018. szept. 30. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
46%

felejtsd el ezt a csajt, mondom ezt nőként.

Ő csak egy gazdag bukszát lát benned,akire a későbbiekben építeni lehet, ezért tartja fent ezt a látszatot.

Mondd el neki az igazat sürgősen.

Emiatt ne kavard magadat tragédiába, vagy őrült adósságba szerintem.

2018. szept. 30. 21:23
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Igy jar aki hazudni kezd.
2018. szept. 30. 21:30
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
"Ő csak egy gazdag bukszát lát benned,akire a későbbiekben építeni lehet, ezért tartja fent ezt a látszatot." - Szerintem nem a csaj kérte, hogy hazudja magát sikeresnek...
2018. szept. 30. 21:33
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd a francba ezt az aranybányász szukát!

Ha hetente más-más prostihoz mész, sokkal olcsóbban jösz ki, nagyobb élvezetekkel, és egyik sem akkora undorító rihonya, mint a "barátnőd"!

Qrvázz, ne tétovázz!

2018. szept. 30. 21:37
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

7-es, de nem tűnt fel neki, hogy melósgatyában van a pasija megállás nélkül a egy olyan zárt helyen, ahol izzadva jön ki mindig? És az alapvető jogi fogalmakat sem ismeri?

ne nézz már hülyének!

2018. szept. 30. 21:44
 10/14 anonim ***** válasza:
22%

Ha a kérdés nem kamu

AKINEK MINDENT MEGADSZ ANNAK SOSEM LESZEL ELÉG

az élet egyik alapszabálya. Sőt még a csaj gyárt álhazugságot miszerint elégedetlen boldogtalan stb.

Veled az a gond hogy meg akarsz felelni de a szerelem (mármint az igazi) az arról szól hogy feltétel nélkül megmagyarázhatatlanul szereted a másik felet.

A nő aki azt bizonygatja hogy bárkit megkap és teneked KÖTELESSÉGED teperni érte valójában egy komplexus halmaz egy igazi hulladékja a társadalomnak. Rád nézve nem a párod hanem a FŐNÖKÖD te pedig kevesebb vagy mint beosztott a történetben.

Ha van önbecsülésed addig kiteszed míg nem károsodsz jobban benne....

Üdv

Elvis

2018. szept. 30. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!