Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy feleljek meg így a barátnőmnek? Vegyek neki egy Lamborghinit? 25/f

Figyelt kérdés
Három hónapig még sikerült fenntartanom a látszatot, h sikeres pasi vagyok.. De valójába nem vagyok az. Egy egyszerű minősített CO hegesztő vagyok átlagon felüli fizetéssel. Viszont nem vagyok éles eszű, nem nagyon ismerem a geofizikát, az államjogot, a kvantumfizikát. Arra gondoltam, h meglepem a páromat egy drágább kocsival. Drága sportkocsira nincs pénzem, de egy középkategóriás autót meg tudnék vásárolni. De ő mindig érezteti velem, hogy bárkit megkaphat és nekem tepernem kell őérte. 12 órázok május óta szabadság nélkül, de kezdek fáradni, gürcölök mint az állat, de nem érzem magamat emberként, max mint egy rabszolga hajtok a semmiért. Mit gondoltok, mit csinálnátok? Úgy érzem kezdek összeomlani..
2018. szept. 30. 21:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

"ne nézz már hülyének!" - Én nem, a kérdező nézte hülyének a csajt, aki meg lehet, hogy simán levette, hogy kamu, de kíváncsi volt, hogy meddig képes ez a szerencsétlen játszani.

Kérdező, ha én lennék ez a nő, páros lábbal rúgnálak ki, és jól ki is röhögnélek.

2018. szept. 30. 22:25
 12/14 anonim ***** válasza:
32%
Ha lesz igényed tényleg egy komoly kapcsolatra akkor nem engeded ezt a viselkedést egy nőnek és magadnak sem hogy hülyének nézzenek. Üdv.
2018. szept. 30. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:
76%

ekkora keret átadással amúgy sem tartana ez sokáig.

ha a csaj ennyire érzi és érezteti veled a hatalmát az komoly negatív játszma és semmire sem tart téged.

vagy pedig eleve ez a probléma csak a te fejedben létezik,mert te nézed le a szakmunkát nem pedig a csaj.

az első gondolatra visszatérve ha nem tudsz keretet fordítani,nem tudsz te domináns lelki fölénybe kerülni,elérni hogy ő teperjen érted,akkor semmit nem érsz nála a drága ajándékokkal,sőt csak még nagyobb madárnak fog tartani mint eddig.

2018. szept. 30. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha lenne pénzed egy Lamborhinire akkor abból a pénzből hátradőlhetnél és lazulhatnál életed végéig. Kicsit jobban megéri.
2018. szept. 30. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!