Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek újra vonzó a barátnőmnek?
Sehogy.
A barátnőd unt beléd, és a kapcsolatba, ezen ha fejen állsz sem fogsz változtatni, mert ez benne van, ezért o tudna tenni.
Ettől függetlenül nézd az a tuhatárad, kezdj el sportolni, könnyebb lesz jó megjelenéssel ismerkedni újra.
Írj pár példát miket szól be.
32/f
#3-nak: A hajamra szokott sokszor. Hosszú a hajam, és tudom nem áll jól, de valamiért mégsem akarok megválni tőle.
A másik meg a szemüvegemre. Nem tetszik neki, nekem meg igen. Épp ezért hordok kontaktlencsét, de néha már fáj a fejem a sok kontaktlencse hordástól
A harmadik dolog, az öltözködésemre. Utálja, ha ingben vagyok, vagy elegánsan vagyok felöltözve, és minél lazább és egyszerűbb ruhák vannak rajtam, annál jobb neki. Pedig én szeretek néha elegánsan öltözködni. Igazából ez az amiért a leggyakrabban szól be
Ezek amolyan "shittesztek" lehetnek. Főleg, ha eleve így ismert/szeretett meg.
32/f
Nem veled van a baj. Ez biztos. Ő ilyen felszínes semmis dolgok miatt cseszeget téged. Neki van egy idealja, ami bejon neki, és azt akarja hogy az idealjaba beleilleszkedj. Ha eleget is teszel neki, nem te fogsz neki tetszeni hanem az idealja amivé formálni próbál.
Jól írta az egyik válaszoló, egyfajta shit-teszt. Ne válj papucssá. Állj ki magadért, és úgy szeress valakit hogy közben ő nem tesz massa mint aki vagy.
Akkor ha neked így jó, maradj ilyen míg jól esik. Ha nem tetszik neki, akkor el lehet ballagni.
32/f
21 éves vagy, 3 éve veled van a csaj,
Írj le ide 5 okot, hogy miért maradjon veled!
Diploma? Pénz? Kocsi? 30 centi? Kockahas? Jövőkép? Milliárdos apu? Bármi? Akármi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!