Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek sokkal fontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek sokkal fontosabb a "legjobb barátnője" mint én. Mit tegyek hogy ne én legyek folyton a második? 20/F

Figyelt kérdés

Az van, ha épp velem is meg vele is beszél a csajom, akkor rögtön a háttérbe szorulok, másodiknak érzem magam.

Ez baszottul fáj.

Szóba is hoztam amennyire sikerült, nem nagyon akart rá mondani semmit, aztán amikor megkérdeztem hogy "nem mondasz rá semmit ?" annyit válaszolt hogy én vagyok számár az első. De(!) ez rohadtul nincs így.

Olykor plusznak érzem magam, meg van hogy simán eltelik három-négy perc egy-egy válasz között, közben aktív.

Ha épp videóchatelünk akkor is simán kilép (facebook messenger) hogy írjon neki, én addig várhatok..nem is látom addig mert írja hogy ki van kapcsolva a kamerája, és elvan nagyon. Már idegesít ha hallom hogy írt neki, vagy ha simán szóba jön a csaj neve, vagy látom hogy épp aktív a barátnőm egy-egy beszélgetés közben...úgy értve hogy mondjuk nem bírunk videóchatelni csak hívás és közben ránézek a telefonomra..látom aktív..majd észrevehetően elvan..frászt kapok..kérdezem hogy "hagyjalak ?" mondja hogy ne, de olyankor azt érzem hogy mintha nem is akarna velem beszélni, mintha második lennék. Sőt nem mintha, hanem olyankor az is vagyok. És ez szerintem nem normális.

OKÉ(!) tudom hogy a barátok azért mégis csak fontosak, mivel régebb ismeri őket mint engem, de azért akkor is..nem kéne ezt csinálnia.

Amit kihangsúlyozok, hogy nem csak arról az adott "legjobb barátnőjéről" van szó, hanem úgy átlagban ha valaki ír neki ..barátnői.. akkor én megint csak a második helyre szorulok. Tudom hogy nem pasikkal beszélget, de ha barátnőkkel beszélget akkor is leszar.

És ez fáj. Rossz érzés.

Mindig én vagyok a második, nem tudom hogy mondjam el neki mert ammikor próbáltam akkor szinte leszarta és elrendezte azzal hogy én vagyok az első.

Amikor megkértem egy-egy videóchatelés/telefonálás alkalmával hogy picit tegye félre a facebookot, hogy ténylegesen tudjunk valamiről beszélni és úgy hogy figyelünk is egymásra...nem nagyon akarja megtenni, csak ritkán mert Ő így is "figyel" rám, és tud válaszolni. Persze, két szót, sok szünettel. És olyan válaszokat hogy "aha", "értem", és társai.

Utálom ha elvan közben valamivel, nem figyel rám, nem érdekli amit mondok, és konkrétan az jön le hogy leszar. És ez nem beszélgetés.

Szeretem, de ezek a dolgok idegesítenek.

Van valakinek bármi ötlete ?

20 éves vagyok, és Ő is annyi idős.

Lassan három hónapos kapcsolat.

2016. máj. 11. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

"Mhásodik"

[link]

2016. máj. 11. 18:23
 2/17 anonim ***** válasza:
Sajnos sokkal jobb ötletet én sem tudok mondani, minthogy próbálj beszélni vele, vagy egyszerűen mondjuk video chat közben mondhatnám neki, hogy vagy csak rád figyel, vagy akkor sehogy, és hagyjátok is az egészet. Ha nem lehet vele megbeszélni, akkor legalább lássa, hogy téged tényleg rohadtul bánt a dolog.
2016. máj. 11. 18:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már javában lila ködben kellene hogy ússzon és nem szabadna hogy más is létezzen rajtad kívül, szóval nem hiszem hogy szerelmes beléd. Persze lehet hogy nagy a farkad és jó veled a szex, vagy csak jó lelki szemetesláda vagy és elővehet bármikor ha össze kell gyűjteni a szemetet.
2016. máj. 11. 18:29
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem igazán szeret ezek alapján....
2016. máj. 11. 18:37
 5/17 anonim ***** válasza:

Te most komolyan féltékeny vagy barátnőd lány barátjára?

Én speciel utálom a videóchatet, és párommal van, hogy egy nap alig váltunk pár szót neten. Csak rutinkérdések: hogy aludtál, milyen napod volt. Inkább a kettesben töltött időt próbáld hasznosan eltölteni vele, ne a netest. Ha meg barátnőjét is vinni akarja a randira, kérdezd meg, hogy a szexbe is beveszi-e, hogy neked is jó legyen (vicc).

2016. máj. 11. 18:51
 6/17 anonim ***** válasza:
én szakitanék vele még az elején,mert ez csak rosszabb lessz.F
2016. máj. 11. 18:54
 7/17 anonim ***** válasza:
A videochates rinyalasig vettelek komolyan? Hany eves vagy 10? :'D.
2016. máj. 11. 19:09
 8/17 A kérdező kommentje:
Meg ha beszélünk telefonon vagy videóchatelünk és hívja egy barátnője, vagy valaki...bárki, akkor engem simán leráz és azzal beszél. Jó, persze ha az apja hívja vagy xy, egy fontosabb valaki akkor megértem, vagy ha egy fontos dologról van szó...de legyen bármiről szó, bárki hívja, a lényeg ugyanaz hogy leráz. Ami a legjobb az egészben hogy ha magántelefonszám hívja, még akkor is..
2016. máj. 11. 20:13
 9/17 A kérdező kommentje:
Én teljesen megváltoztam miatta, elfelejtettem az exemeimet, az összes csaj ismerősöm...haverok is csak a második helyen vannak..ő meg leszar kábé.
2016. máj. 13. 10:33
 10/17 anonim ***** válasza:

Találkozókról nem írtál.Távkapcsolatban vagytok?

Miért kell folton videochatelni meg chatelni?Menjetek ki a szabadba kirándulni és töltsetek el több időt kettesben. Amikor nem,akkor meg tessék élőben találkozni a barátaitokkal külön-külön vagy akár velük is szervezetek közös programot.

2016. máj. 13. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!