Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm megzsarolt, hogy ha felhagyom vele a viszonyomat akkor kitálal a barátnőmnek. Mitévő legyek?
6 Hónapja tartott a viszonyom ezzel a nővel, (csak heti 1 alkalommal találkoztunk). Tegnap megmondtam neki, hogy végleg véget akarok vetni a mi kis kapcsolatunknak. Erre Ő közli, hogy szerelmes belém és többet akar, köztük azt, hogy ott hagyjam érte a jelenlegi kedvesemet.
Én viszont időközben rájöttem, hogy a jelenlegi barátnőmet szeretem, és Őt akarom elvenni feleségül is. Ha ez kiderült, biztosan el fog hagyni.
Későn jöttél erre rá, előbb is gondolkozhattál volna.....
Ha ki akar tálalni akkor bizony ki is fog.
Tudod ez egy olyan dolog, minthogy a nők jobb nyomozók bárkinél ha a pasijuk után kutakodnak.
Őszintén szólván, mondjam, azt, hogy "Megérdemelted???" Noss igen megérdemelted.
Nem hinném hogy le tudnád állítani.
Ebben az esetben az lenne a tisztességes, ha elmondanád a párodnak hogy mi történt, és elhagyod és nélkülük kezdesz.
99% az esély rá hogy elhagy. De lehet h szerencséd lesz. De kétlem.
Egyet értek a többiekkel!
Jobb lenne, ha tényleg megtudná a barátnőd, mekkora szemét vagy, még mielőtt elvennéd feleségül!!!
Felfogod egyáltalán mit műveltél és feleségül akarod venni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!