Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mondjam a barátnőmnek, hogy fogyjon le?
mondd el neki, hogy bocsi, de szerintem nem vagyunk egy súlycsoport.
bár nem értem hogy lehet valakibe beleszeretni, ha nem is tetszik.
Finoman felhozhatnád neki a témát.
De ha tipikus nő, akkor úgyis az tör ki belőle, hogy "ha igazán szeretnél, nem akarnál megváltoztatni"
Szerintem neked van igazad, rajtam is volt egy kis felesleg, viszont amikor összejöttem volt barátommal, aki sportoló, mindent megtettem hogy ne csak a lelkemet találja szépnek :D
Finoman adagold be neki
Kérlek kedves kérdező, azért legyél tapintatos. Amint mondod szereted, így nem akatod megbántani, igaz? Lehet hogy éppen az a helyzet, hogy ő elfogadta magát, és neki így szép, jó, kerek a világ. Akkor neked is így kell elfogadnod. A túlsúllyal rendelkezőknek amúgy is van egy gátlásos személyiségük, az meg nem kell, hogy tönkretedd. Próbáld meg, hogy "husi"-nak becézed! A reakcióból sokmindent leszűrhetsz. Ha harap érte, akkor tudhatod, hogy nem lesz könnyű. Ha megszeppen, akkor nagyon finoman folytasd a gondolatsort. És ha látod, hogy rosszul esik neki, akkor kérdezd meg, nem-e akar tenni ellene, mert te támogatod az ötletet.
De ha nem akar fogyni, ne törd össze. Tartsuk tiszteletben egymás érzéseit.
Miért jöttél vele össze? Azt hitted, majd miattad feladja az eddigi jó életét és nekiáll sanyargatni magát? Hát nem.....ha előbb utóbb megteszi, hogy lefogy, akkor is saját maga kell hogy akarja, és nem azért mert a beképzelt pasija szégyelli őt.
De persze összejöttél vele, mert meg.ugni kellett valaki, és hagytad hogy megszeressen, most meg taposnál rajta egyet? Elég szemét dolog.
De inkább szakíts vele, hogy találhasson olyan pasit aki tud ésszerű döntéseket hozni. (pl nem jön össze olyannal akit aztán meg akar változtatni)
Én is rohadtul önző vagyok mert csak magamért váltottam életmódot, nem a férjemért.
Más kérdés, hogy ő sose akart megváltoztatni. Engem választott úgy ahogy vagyok. A döntés, hogy megváltozom pedig csak az enyém volt. Csak annyit kért, hogy ne legyek gebe, és hogy ne koplaljak.
Ez a dolog csak így tartós. Ha ő akarja, saját magáért.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!