Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs saját szobám így nem tud nálam aludni. Általában mindig én megyek hozzá és úgy töltünk együtt pár napot. Viszont nem akarom azt hogy félreértsen. Hogyan mondjam meg neki hogy nálam az itt alvás nem lehetséges ?
2013. szept. 18. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy általában vagy mindig. A kettő együtt nem létezik a mátrixban. Így mondd el neki, ahogy ide leírtad.
2013. szept. 18. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk mondd el az igazat? Nem halott kínai prostik vannak a szobádban, hogy hazudni kelljen...
2013. szept. 18. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
én hátast dobtam mikor a népszámlálás eredménye valami olyat hozott ki hogy a budapesti lakások vagy 2/3 a nem nagyobb 60 négyzetméternél....egy egészséges család(ahol 1-nél több gyerek van) egy ilyen kis lakásban nem fér el normálisan,vagy félszobákban vannak külün a gyerekek vagy együtt vannak.......a durva az hogy ez rengeteg helyen így van int nálad mégis egyesek csodáloznak ezen
2013. szept. 18. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!