Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud egy kicsit elszakadni a családjától? Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt. Mostanában már kezd sok lenni nekem, hogy állandóan az ő családjával kell időt tölteni. Januárban 4 hétvégéből 4-et akart ott lenni. Februárban 3-at tervez. Állandó családi túrázás, családi rendezvények 2 húga van akiken majdnem minden versenyén ott akar lenni. Többször mondtam neki, hogy örülök milyen jó a családdal a kapcsolata de ez nekem kezd kicsit sok lenni. Mindig vitát szít belőle ha felhozom. Gondoltam egy idő után, hogy menjen egyedül abból is állandóan feszültség lett. Mert azt érzi nem akarok a családjával lenni. Én általában havi egyzser megyek szüleimhez meg öcsémhez. Ha beszélni akarunk akkor meg hívnak/írnak. Most az utolsó csepp az volt mikor nyertem egy wellness hétvégét márciusra és bejelentette, hogy fhu az nem lesz jó mert valami családi túrázás lesz. Annyit kérdezetem "Akkor most menjek el egyedül?". Erre nézet rám mint aki nem ért a kérdést, hogy nyilván nem mivel mennem KELL vele.

tegnap 14:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben, bár ott havi 1 programot és heti 2 telefont már rossz szemmel nézett a volt párom. Nem szabad így együtt maradni, örök feszültségforrás. Mindenkinek más az igénye arra, hogy mennyit találkozzon a saját családjával, viszont nem szabad a másikra erőltetni.
tegnap 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell beszélni és kompromisszumot kell kötni egymással. Ha nem megy, akkor pedig felesleges erőltetni.
tegnap 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez durva... A hétvége a tiétek kellene, hogy legyen. Meg ez a wellness dolog is nagyon gáz.

Borzalmas, ahogy rád erőlteti, hogy találkozz te is a családjával folymatosan. Én megőrülnék...

Próbáld meg megbeszélni vele. Ha nem sikerül, tudod mi a következő lépés...

tegnap 14:35
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Az a megoldás, hogy keresel olyat, akinek az életmódja passzol a tiéddel. Ez egy olyan probléma, ami idővel egyre jobban fog zavarni, egyre több lesz a veszekedés.
tegnap 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is tobbe fogja nezni a csaladjat mint teged, elnennek massal arra a wellnessre massal o meg csaladi programozzon.
tegnap 16:23
 6/9 anonim ***** válasza:
A helyedben elengedném ezt a lányt/nőt, ha ennyire nem tud, vagy nem akar egészséges egyensúlyt találni abban, hogy mennyi időt tölt veled, és mennyit a családjával.
tegnap 16:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe. Te leszel a szar ha nem akarsz menni és te leszel a szar ha kettesben programoznál vele. Neki mindig is a családja lesz az első és soha a büdös életbe nem fog róluk leválni. Itt mindig te leszel a szar. Jobb lenne ha elválnának útjaitok mert ennek így semmi értelme. Ő meg maradjon csak szépen otthon anyuci szoknyája alatt.
tegnap 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Ezek a tipikus nok hogy a sajat akaratukat rad eroltetik. Sosem fogtok kettesben lenni mert neki a csaladja az elso, majd a sor vegen te. Hagyni kell elmenni ezr a kapcsolatot, ha ez kapcsolat egyaltalan.
tegnap 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam épp fordítva volt, havonta 1X találkoztam a családommal (ők nagyon b*szogattak ezért), de az exemnek ez is sok volt. Ha telefonáltam valamelyik családtagommal, már ki volt akadva. Amikor mondtam, hogy nem muszáj jönnie családlátogatóba, megoldom és majd jövök este, szintén megsértődött (volt, hogy elmentem egyedül és egész nap írogatott, hívogatott).

Bármelyik oldalon is állsz, szemben vagy a sok-sok elvárással és lelki terrorral. Nem érdemes folytatni a kapcsolatot így.

tegnap 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!