Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi lenne a helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a helyes megoldás? Barátnőmmel egész téli szünetben nem találkoztunk, osztálytársak vagyunk. 21F, 19L

Figyelt kérdés
Tegnap azt mondta a barátnőm, hogy mennyire szeret, és hogy örül hogy együtt kezdjük az újévet, de rengeteget vitázunk. Karácsonykor szakítani akart azt mondta vége majd megint adott egy esélyt, azt mondta az utolsót. Azt mondta változtassak, ne tapadjak rá annyira, aminek eleget is teszek, mert a szünet előtti héten azt hitte haragszok rá. Ma pedig már olyat mond hogy neki van más, de elvileg szeret engem. Mit tanácsoltok? Lassan 4 hónapja vagyunk együtt. Köszönöm a segítséget!

jan. 1. 20:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Illetve kissé flegma stílusban beszél velem az esetek 50%-ában, de szerinte ő normálisan beszél velem. Karécsony előtt azt mondta vége, de aztán meggondolta magát, és adott egy esélyt. Aztán tegnap és ma olyat mondott hogy megbánta hogy adott egy esélyt amikor semmit sem ártottam neki.
jan. 1. 20:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Legyen vége végérvényesen.
jan. 1. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Téged is hülyít meg a másik pasit is. Van valaki, de téged szeret? Jaj, hagyjuk már. Nem egy agysebészet, ha szeretne téged, akkor nem lenne a másik. Elhiszem hogy sz@r mert szereted, de ideje kidobni. Rá pár nappal már kapcsolatban lesz azzal a másikkal, komolyabb összeget mernék tenni rá.
jan. 1. 20:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Amikor nagyon összevesztem vele karácsony előtt, azt mondta hogy csak kihasznált és hogy csak arra voltam neki jó, de ezt a testvérei is mondták hogy ne vegyem komolyan, mert csak azért mondott ilyeneket hogy én érezzem magam hibásnak, amikor én mindent megadok neki.
jan. 1. 20:49
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Én a helyedben egyszer még megdugnám utánna szakítanék vele én. Nincs jövőtök, legyen a tiéd az utolsó szó.
jan. 1. 20:57
 6/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta tegnap este hogy már nem kíván engem, és hogy elvileg nem fogunk szexelni már, mert úgymond "elhidegült"...
jan. 1. 21:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Alig 4 hónapja vagytok együtt és már "elhidegült"? Na ne nevettess már. Plusz másra ácsingózik. Ez bőven elég ahhoz, hogy töröld/tiltsd mindenhonnan és ne állj többet szóba vele.
jan. 1. 22:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Azt mondta tesója hogy azt nem gondolta komolyan hogy van neki más, és hogy ezt miért veszem komolyan... Viszont csak megnézi az üzenetem de nem válaszol.
jan. 1. 23:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehettek osztálytársak, ha te 21 vagy ő meg 19?

Amúgy ez a kapcsolat halott. Nem meghalt, soha nem is élt. Vess véget neki, ne foglalkozz vele többet.

jan. 2. 04:08
 10/13 A kérdező kommentje:
Úgy hogy visszamaradtam kb 2 évet plusz ovi, és új szakmát tanulok mert az előzőt otthagytam.
jan. 2. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!