Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés
A párommal nemrég költöztünk közösen egy albérletbe és mivel szeretnénk félretenni (főleg én) én kitaláltam, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy takarékoskodjak az energiafogyasztással. Ő pedig ha hazaér munkából, vagy hétvégén, órákig tud ülni a gép előtt és igazságtalannak érzem, hogy én próbálom csak minimálisan használni az áramot stb. és még így is fele-fele arányban fizetjük a rezsit. Már próbáltam vele beszélni erről, de szerinte nem kéne ennyire takarékoskodnom.

tegnapelőtt 13:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Miben nyilvánul meg az nálad hogy takarékoskodsz?
tegnapelőtt 13:21
 2/24 anonim ***** válasza:
79%
Fizessen akkor többet az áramba ha attól megnyugszik a lelked és ő is játszhat nyugodtan….
tegnapelőtt 13:24
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Pfuuuuu. Te az a fajta vagy, ahol ha a masik 2 kortyal tobb tejet isziknreggel a kv.ba, akkor fizessen többet ő, igaz?
tegnapelőtt 13:29
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy átlagos háztartásban a legtöbbet a kaján lehet spórolni. Ha tényleg ez a célod, akkor szánd rá az időt az akciók böngészésére, menütervezésre. Sokkal többet fogsz spórolni, mint az az 1-2 ezer amit havi szinten megtakarítasz azzal, hogy a sötétben kuksolsz, mert a nagy fogyasztók, a hűtő, a bojler, a mosógép ugyan úgy mennek.
tegnapelőtt 13:34
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne élj együtt senkivel... számolod esetleg a perceket is, ki meddig folyatja a zuhanyt?
tegnapelőtt 13:34
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem élnék veled.
tegnapelőtt 13:44
 7/24 anonim ***** válasza:
96%
Ez valami vicc? Egy éve vagyok teljes home officeban, a laptop+egy nagy monitor napi 10 órát be van kapcsolva. 1000 forinttal nőtt meg a számla. Havi ezer forint megéri a veszekdést?
tegnapelőtt 13:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy percet sem laknék veled tovább. Ahogy írták a kaján többet lehet spórolni. Nagyon buta lehetsz ha azt hiszed hogy pár óra gép használata jelentősen megnöveli a számlákat. Amúgy meg kéne a francnak olyan társ aki megszabja mit meddig csinálhatok mert hogy ő spórol. Sok szerencsét ha azon a havi ezer forinton akarsz spórolni.
tegnapelőtt 15:11
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, hogy spórolni kell. De ahogy írták, nem a gép használaton kb. egy ezrest havonta. Van különbség takarékoskodás és szarrágás közt!
tegnapelőtt 15:41
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Adok még egy tippet, garantálom elüldözöl vele mindenkit, de legalább 3000-rel többet rakhatsz félre havonta. Fürdéskor és mosogatáskor fogd fel a vizet, azzal moss fel, aztán ezzel öntsd le a wc-t.
tegnapelőtt 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!