Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás,ha a férjetek ennyire elvakult?
Figyelt kérdés
Van egy nagytestű kutyánk,aki rengeteget piszkol a házban nagyon sokat kell utána takarítani,ami szintén elveszi a babánktól az időt,ahogy rázza magát fröcsög mindenhova a nyála plusz húllik a szőre. Lassan totyog a kisbabánk és nem tudom lerakni a földre játszani,mert hiába takarítok össze a szőnyeget nem tudom teljesen kiporszívózni és a gyerek mindig tiszta kutyaszőr azt beszéltük,hogy veszünk egy baba karámot és a nappali felét lezárjuk a kutyának és akkor mégis bent van és a gyerek is tud a földön lenni. Most,hogy eljött az ideje a férjem hatalmas balhét csapott,hogy mit képzelek én,hogy lezárja a kutyáját és olyan ocsmány stílusban,hogy én milyen retekből jöttem,milyen hülye vagyok stb. Nem értem meg,hogy lehet fontosabb a kutya a gyerekénél. Nyilván én se raknám ki a kertbe az eddig bent tartott kutyát,de az az első,hogy a gyerekem tiszta helyen tudjon fejlődni,ezért szerintem egy jó kompromisszum a karám és nagyon rosszul esik,hogy a férjemnek a kutya az első.
"a férjem hatalmas balhét csapott,hogy mit képzelek én,hogy lezárja a kutyáját és olyan ocsmány stílusban,hogy én milyen retekből jöttem,milyen hülye vagyok stb"
Itt nem kutya a legnagyobb gond, hanem hogy a férjed így beszél és viselkedik veled. Gondolom, nem ez az első eset, illetve nyilván beszéltetek arról gyerekvállalás előtt, hogy mi lesz a kutyával, ha megérkezik az új jövevény. Lehet, hogy bíztál abban, hogy a gyerek érkezése majd változtat a hozzáállásán, de ezek szerint nem így lett.
Próbálj leülni vele, bár a stílusát elnézve nem tudom, hogy lehet-e vele egyáltalán értelmesen társalogni.
nov. 25. 09:33
2/12 anonim válasza:
Na, ennek is azért kellett a gyerek, hogy onnantól bármit kénytelen legyél eltűrni. Megváltozni nem fog, boxzsák leszel mellette. Még csak szóban. Ahogy nő a gyerek már ketten lesznek ellened, ahhoz az ilyen nagyon ért. Ő majd mindent megenged, te meg tépheted a hajadat.
nov. 25. 10:07
3/12 anonim válasza:
Mi a kutyát szoktuk karámban tartani nem a gyereket. Remélem ez valami vicc hogy a szoba fele a gyereké, fele a kutyáé.
Költözz el a gyerekkel egy jobb helyre. Bár ide szülni se kellett volna.
nov. 25. 10:09
4/12 anonim válasza:
A megoldás az lett volna, hogy nem mész hozzá egy bunkóhoz.
Most esetleg annyit tehetsz, hogy sarkadra állsz, és bizony érvényesíted az akaratodat.
nov. 25. 10:17
5/12 anonim válasza:
Megtaláltad a tökéletes megoldást, lakás egy része leválasztva. A férjed agyában kellene rendet tenni, de sürgősen!
nov. 25. 10:39
6/12 anonim válasza:
Könnyen pofázik, nem ő takarít otthon állandóan utána. Itt a szép szó nem használ.
nov. 25. 10:51
7/12 anonim válasza:
Ez nem elvakultság kérdése
nov. 25. 10:56
8/12 anonim válasza:
És Te erre hogyan reagáltál?
nov. 25. 11:32
9/12 anonim válasza:
Mi a fenének vállaltál be egy gyereket olyan házba ahol kutya van? Tisztában voltál vele hogy milyen most meg már hirtelen zavar?
nov. 25. 11:43
10/12 anonim válasza:
Én se értem minek szültél neki amikor tudtad, hogy milyen köcsög hiszen nem az első eset, hogy lemond és ott volt az a kutya a baba előtt. Tudtad, hogy takarítani kell utána, hogy a baba mellett nem lesz könnyű. Jól van az neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!