Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leélni egy életet boldogtalan házasságban? Eggyütt maradni a gyerekekért? 32 éves éves vagyok, azt hiszem még túl fiatal ehhez. Boldogtalan vagyok a házasságomban, és egyedül kevés vagyok a megoldáshoz. Nagyon összetett és sokrétű ez a probléma.
Én annyira szeretek csókolózni, de ő nem is tud szinte. Ez már baromira hiányzik.
Tudom kérdés, hogy miért mentem hozzá, miért szültem 2 gyereket neki. Én egy rossz gyerekkorból jövök, volt több rossz kapcsolatom, amikor megismertem a férjem örültem kb. H nem egy bántalmazó típus. Megszerettem. Anyagilag és minden értelemben a 2 gyerek jó helyen van, de a házasság a válás felé tart.
Hozzá mentél, szültél neki, aláfekszel még mindig.
Így jártál!
Meg őszintén, meg tudnál élni egyedül?
2 gyerek mellett a válás viszont irtó nehéz lenne.Imádják az apjukat. Amellett közös ingó és ingatlan, vállakozások stb...de ez még a kevésbe nehez. A gyerekek eletet totalisan fel kellene boritani, uj lakhely, uj ovi stb. En amugy el tudnam oket latni, fel tudnam oket nevelni
A ferjemmel rengetegszer probaltam beszelni, de mar ezt is haritja, o nem akar ezekrol beszelni, meg szerinte nincs semmi baj.
Sok egyéb gond is van, totálisan háztartasi robotnak nez, amellett hogy én ugyanúgy dolgozom, a keresete sem tobb mint az enyem...minimalisan sem tisztel meg ilyen teren sem, total igenytelen lett a kornyezetere es onmagara is. Eddig onmagara figyelt...ezert irta., hogy mar totalisan biztosra vesz mindent es mar a szemelyes higieniajara sem figyel oda.
1 : Hát akkoriban előrelépés volt az életedben ez a kapcsolatt, de már nem jó, még előrébb akarsz lépni.
Tedd meg!
" A gyerekek eletet totalisan fel kellene boritani, uj lakhely, uj ovi"
Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!