Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha egy nő nem főz?
Megcsinálsz egy pörköltet, megcsinálsz egy főzeléket és hozzá egy levest. Nehogy azt mond már, hogy ha egy nap főzöl 2, 2 és fél órát, abba belehalsz? És akkor nem kell főznöd 2-3 napig, vagy ameddig tart.
De a kényelemnek ára van. Tudod te egyáltalán, hogy miket eszel azokban a kifőzdékben? Nem biztos, hogy olyan egészségesek, mintha te magad csinálnád meg.
Egyébként meg szerintem csak túl finnyás és válogatós vagy. De ha minden nap más kaját akarsz enni, akkor áldozzál rá a pénzedből. Ennyi. Ha neked ez az igényed, akkor ám legyen.
2019. máj. 26. 21:48
“Szerintem a kérdés nem arra irányult, hogy "Hogyan étkezzünk minél gazdaságosabban napokig?", hanem arra, hogy a férfiakat mennyire zavarja, ha valakit nem igazán érdekel a főzés.”
Valóban nem arra irányult, de nem is arra hogy a férfiakat mennyire zavarja, mert te csak ennyit kérdeztél: “Szerintetek ciki, ha egy nő nem főz?”
A lényeg hogy a főzés több szempontból jobb, mint a rendelés/étterembe járás.
2019. máj. 26. 21:54
33/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, értelemszerűen ezért tettem a "Párkapcsolatok" témába a kérdést, de sajnálom, ha nem volt egyértelmű.
34/38 A kérdező kommentje:
31-es, veled meg inkább nem vitatkozom, mert többször is leírtam, hogy nem szeretem napokig enni ugyanazt, de miért is tenném, ha nem szorulok rá? Mindenki döntse el maga, hogy mire költ, mire nem.
Hát ha szereti elverni a pénzét gagyi büfékre meg péksüteményekre akkor nem sajnálom.
2019. máj. 26. 22:03
Hmm, azért ne tekintsünk úgy a pörköltre meg a tojásos nokedlira, mint valami gasztrocsodára vagy egészséges kajára. Oké, a kifőzdés kaják nem tiszták. De mi értelme a főzeléknek? Hogy a zöldség ázik a lisztes, tejfölös lében? Akkor már edd meg nyersen, vagy párolva. Minden tele van szarral, ami por, kocka, konzerv, befőtt. Ugyanott vagy, mint a kifőzdével. Azon szoktam röhögni, mikor mondják, hogy főzz ki tésztát, öntsd le szósszal. Wow, pont tésztát köretnek, és öntsd le bolti szósszal ahelyett, hogy szépen magadnak csinálnád meg otthon a szószt. Pláne ilyen, hogy nokedli főételnek. Nem köretnek egy kis marékkal, neeem, annyira egészséges, mintha purhabot tolnál.
2019. máj. 27. 12:20
2019. máj. 27. 12:42
#37 Bár nem én kritizáltam a főzeléket, de egyet értek vele, ezek a cikkek meg nem érnek semmit mert meg lehet írni mindent és annak az ellenkezőjét is. Ha figyeltél a suliban, akkor tudod, hogy a vitaminok nagy része hő hatására elpusztul. A főzelékben nincsenek vitaminok. A klasszikus főzelék rántása, habarása eleve egészségtelen. Ha babféléből csinálod az eleve a tejes habarással vagy a húsos feltéttel is kicsinálja a beledet és megpukiztat rendesen. Ha csak kenyérrel tudod megenni, megint csak rosszul jártál. A főzelék maximum a rosttartalma miatt érdekes, de akkor már jobban jársz egy salátával, amiben van vitamin vagy párolt zöldséggel ami rost szempontjából jobb választás.
2019. máj. 27. 16:22
Kapcsolódó kérdések: