Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha egy nő nem főz?
És abba belegondoltál már, hogy milyen húsból meg milyen zöldségből van a kaja abban a kifőzdében ahol te 1000 forintért eszel? Ez a nagyon nem mindegy. Ugyan úgy profitorientált vállalkozás, mindenből a legolcsóbb selejtet fogja megvenni amit talál.
Inkább rászánom az időt és pénzt és veszek minőségi húst meg nem génmódosított zöldséget és megcsinálom magamnak, mint hogy ilyen szeméttel telepumpált döghúst egyek minden nap.
"de egyáltalán nem központi kérdés."
Nem központi kérdés az étel? Ahhoz, hogy életben maradj enni kell.
Én is utálok főzni, de megfőzöm, mert OLCSÓBBAN kijövök.
" nem jön ki anyagilag sem olcsóbban, mintha ennék egy 1000-1200 Ft-os menüt."
De könyörgöm, az csak egy kaja. És mit eszel vacsira, reggelire?
Egy kg hús kb 1300 ft, azt megcsinálod pörköltnek abból kb 3-4 napig simán elvagy. Nos, akkor hogy is van ez az olcsóság terén?
De egyébként ne itt várj önvisszaigazolást. Ha lányod lesz, neki is ezt a lusta életmódot fogod tovább adni? Vagy akkor menjünk az elejére, ha gyereketek lesz, mit fogsz neki enni adni? Neki is majd rendelsz kaját, meg előkészített sz..r bébikaját fogsz adni?
Majd biztos büszke lesz az anyjára, hogy nem lesz házikoszt, se házisüti.
Ha te zabálni szoktál, akkor ámen. Én szépen lassan szoktam enni.
A pörkölt csak egy példa volt, de mondhattam volna rántott húst, tojásos nokedlit, bármilyen levest, főzeléket..stb. Nem kell leragadni ennél a példánál.
Tudod, nem érzed magad cikinek, hogy nőként nem főzöl?
A rántott hússal és a tojásos nokedlivel nagyjából ugyanúgy vagyok, mint a pörkölttel. :)) De igazából semmilyen ételt nem kívánok 3-4 napon keresztül, ha jobban belegondolok.
Egyelőre nem érzem magam cikinek, mivel jelenleg nincs párom, se gyermekem, így csak a saját étkezésemről kell gondoskodnom. Nyilván, ha barátom szeretné, hogy főzzek, főznék. :D De így, hogy egyedülálló vagyok, nem érdekel.
Hát ha van pénzed minden nap étterembe járni, akkor jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!