Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha egy nő nem főz?
Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 19:44
1/38 anonim válasza:
Nem, de miért nem akar megtanulni legalább alap kajákat...?
2/38 anonim válasza:
Miért lenne?
Hétköznaponként én sem szoktam, nincs rá időm.
3/38 anonim válasza:
Az. Nem bonyolultabb, mint mondjuk sminkelni.
32/f
4/38 A kérdező kommentje:
Nem a bonyolultság miatt, hanem mert nem érdekli.
2019. máj. 26. 19:54
5/38 anonim válasza:
Az ciki ha nem tudja magát ellátni egy felnőtt ember. Nincs azzal baj ha nem egy konyhatündér vagy ha nem csinál 3 fogásos ebédeket. De az azért ciki ha folyamatosan kaját kell rendelni ha főtt kaját akarunk enni mert egy sajtos tésztát nem csinál soha mondván, hogy "őt nem érdekli".
6/38 anonim válasza:
Nem ciki, ha egy nő nem főz, mert nem érdekli. Az a ciki, ha egy ember (bármilyen nemű is) nem főz. Ui. aki olvasni tud, főzni is tud, mióta van ez a szakácskönyv nevű csodatalálmány.
7/38 anonim válasza:
Illő lenne megtulni pár alap dolgot,bár ez a ferdiakra is vonatkozik!
Szerinted amigy ciki,ha egy férfi nem tud felfúrni egy kepet a falra? Naugye?!?!
8/38 A kérdező kommentje:
Nem is arról van szó, hogy nem tud, mert főzni bárki tud, nyilván főzött már életében többször is, de egyáltalán nem központi kérdés.
2019. máj. 26. 20:13
9/38 anonim válasza:
Nem ciki, ha nem érdekli a főzés, de az igen, ha egy rántottát sem tud megcsinálni, mert bármikor kerülhet az ember olyan helyzetbe, hogy az alapokra szükség van. Férfinál és nőnél is ciki, ha nem tud követni egy egyszerű receptet, vagy kifőzni egy adag tésztát.
Ez már a személyes véleményem, de nekem fontos, hogy a párom is tudjon annyira főzni, hogy ha lebetegszem vagy nem érek rá, ne kelljen hetekig mirelit pizzát ennünk. Jó, ha legalább a pár egyik tagja főz néha.
10/38 anonim válasza:
Ha egyedül él és meghív magához, majd mindig rendelni fog? Én is főzök, mert egyedül élek, de akkor is főznék, ha nem így élnék. Gáz, ha nem érdekli a főzés. Engem érdekeljen akkor a tipli befúrása a falba? 🙂 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!