Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha rá írok az ex barátomra?
Mi lenne a megalázkodás abban, hogy ráírsz? Meséld már el.
32/f
Semmi értelme ráírnod. Ha jól működött volna a kapcsolat, akkor nem lett volna vége. Ráadásul te szakítottál vele, nem ő veled. "... hogy már meguntam."
Még a múltban élsz, nem tetted túl magad rajta, ezért akarsz ráírni.
De figy, ha ő akart volna valamit tőled, rég keresett volna. Azonban mivel úgy van vele, hogy te szakítottál, ezért inkább ő túl van már rajtad szerintem.
Lépj túl a múlton és kezdj új életet.
Végkimeneteltől függetlenül mondanál neki olyat, hogy "Megbántottalak, úgy gondolom, hogy hibáztam, sajnálom.". Vagy ilyesmire nem is gondoltál, mert ez volna az a bizonyos megalázó rész? Esetleg az, hogy te folytatni szeretnéd, ő meg nem? Egyik sem megalázó.
32/f
Írj neki nyugodtan.
A kérdés, hogy ő szeret-e még téged.
Egyébként én személy szerint örülnék egy olyan lánynak aki ilyen értelemben képes megalázkodni és próbálna visszajönni.
De fel fogod ugye, hogy ez nem vet jó fényt rád?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!