Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki ha rá írok az ex barátomra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha rá írok az ex barátomra?

Figyelt kérdés
A volt barátommal fél éve nem vagyunk már együtt, akkor azt éreztem hogy nem szeretem de ma már rájöttem hogy hiba volt hogy dobtam a 2 éves kapcsolatom. Mikor szakítottam úgy érezem hogy már meguntam. Rá egy hónapra lefeküdtem egy fiúval amiről ő tudomást szerzett. Nagyon szégyenlem magam, de nem tudom a volt barátomat elfelejteni, minden nap látom. Rá szeretnék írni de nem merek, meg megalázkodni sem nagyon akarok. Mit tegyek??

2018. okt. 20. 18:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha van tőle egy gyermeked, akkor nem ciki, minden más esetben ciki:D
2018. okt. 20. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze, véletlen meg lettél dugva.
2018. okt. 20. 21:08
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Egy újabb lotyó,hogy rájöhessek miért nem kell barátnő
2018. okt. 20. 21:44
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem csak én tettem meg, hanem ő is és biztos vagyok benne hogy nem egy csajjal. Mindig próbálja a haverjainak az ilyesmit előttem megbeszélni. Tudom hogy a pasiknak ez nem szégyen .

Én meg már megtettem, nem tudom vissza fordítani az időt. Megbánni pedig megbántam nagyon, de nem érek vele túl sokat.

Nah mindegy is, mert nem ez volt a kérdés. Bár gondoltam hogy ezt a részt sokan el fogják ítélni, ami jogos is de nem tudhatja senki, hogy mi hogy történt vagy miért vagy milyen dolgokon mentem át ez időszakban.

2018. okt. 20. 21:51
 15/18 A kérdező kommentje:
*haverjaival
2018. okt. 20. 21:53
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindig ez a süketelés, miszerint nem tudja senki, hogy min megy át ilyenkor a nő... mindig ez a süket szöveg.
2018. okt. 20. 21:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi nem tudjuk miért szakítottatok, de miután vége lett, csak lefeküdtél valakivel. Ne érts félre, nem ítéllek el érte, de igenis szerepe van ennek is történtekben, ahogy annak is, hogy azóta totál egyedül vagy és most visszavágysz abba a helyzetbe, amikor utoljára jól (biztonságban) érezted magad.

A kérdésedre válaszolva: ha akarsz tőle valamit, akkor írj neki, de azt ajánlom, hogy személyesen beszéljetek és ne a Messengeren kezdd el ecsetelgetni a helyzetet. Találkozzatok, ültesd le, nézz a szemébe és mondd el, hogy mit gondolsz és mit érzel! Szerintem ez egyébként nem megalázkodás, pusztán felvállalod az érzelmeid. Az lenne megalázkodás, ha az exed feltételhez kötné az újrakezdést. Ha ilyet tapasztalsz, akkor inkább hagyd, akkor a részéről már nincsenek érzelmek.

2018. okt. 20. 22:27
 18/18 anonim ***** válasza:

Őszintén, Kérdező? Újramelegítve csak a "tőtöttkápi" jó.

De ez csak egy szolíd vélemény.

2018. okt. 21. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!