Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha egy nő nem főz?
Egyedül az ember önmagában sokszor lazán étkezik.
De ha együtt élsz valakivel, aki mondjuk szeret főzni és szereti a saját otthoni ételt, te akkro is kikötöd, hogy te nem fogsz főzni de ő nyugodtan?
Nekem a "nem tudok főzni" nem azt jelenti, hogy nem tudok rántottát kavargatni meg tésztát kifőzni, hanem azt, hogy mondjuk nem tudok paprikás krumplit vagy lecsót csinálni.
Megsütöm a húst, de azt is csak natúrban, serpenyőben, nem töltök meg sütök, meg kreatívkodom. Eszek hozzá rizst vagy salit, és annyi. A fentieket azért nem tudom megcsinálni, mert úgysem eszem meg.
Azzal sem értek egyet, hogy aki olvasni tud, az főzni is, mert akkor aki ezt el tudja olvasni, az tud mosógépet szerelni, varrni, fogat tömni, tulajdonképpen mindenre képes, csak nem önellátó. (Mellesleg az is önellátás, ha rendelsz kaját, ahogy az is, hogy a mosógép mossa ki a ruhádat, nem pedig te kézzel a patakparton.)
Az gáz ha alap dologat nem tud megfőzni, de ez minden emberre igaz.
Bármikor maradhat az ember egyedül és a rendelgetés nem éppen gazdaságos. A főzés olcsóbb, úgy csinálod meg ahogy akarod és tudod hogy mit eszel. Különösebben engem sem érdekel a főzés, dehát ezt is megkell csinálni. De az viszont nagyon gáz ha a saját gyerekének sem képes valaki főzni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!