Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ciki, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha egy nő nem főz?

Figyelt kérdés
2019. máj. 26. 19:44
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
41%
De akkor mit eszik? Hamburgert meg mirelit pizzát?
2019. máj. 26. 20:19
 12/38 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem az, de nyilván van különbség a "nem tudja melyik oldalán kell megfogni a serpenyőt" és a "tud főzni, de nem fontos számára és nem is szeret" között. Ha személyes döntés kérdése a főzés mellőzése (nemtől függetlenül) az még mindig jobb, mint a tudás hiánya, mert akkor szükséghelyzetben bármikor tud rajta változtatni.
2019. máj. 26. 20:20
 13/38 A kérdező kommentje:
Nem csak hamburgert és mirelit pizza létezik a világon, vannak olcsó és egészen jó kifőzdék is.
2019. máj. 26. 20:21
 14/38 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem nagyon ciki. Igénytelenség.
2019. máj. 26. 20:26
 15/38 anonim ***** válasza:
86%

Egyedül az ember önmagában sokszor lazán étkezik.

De ha együtt élsz valakivel, aki mondjuk szeret főzni és szereti a saját otthoni ételt, te akkro is kikötöd, hogy te nem fogsz főzni de ő nyugodtan?

2019. máj. 26. 20:34
 16/38 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem nem. Én is utálok főzni, borzalmas időpocsékolásnak érzem és cseppet sem érdekel. Annyi más dolog van, amire szívesebben áldozok időt, energiát, pénzt, hogy az hihetetlen. Muszáj enni, szóval én is csinálok magamnak kaját, alap dolgokat pl. tészták, csirke, rántotta mit tudjam én meg tudok csinálni, de sokszor inkább eszek hideget vagy rendelek. Abszolút nem tud foglalkoztatni ez az egész. Sütni, sütiket, tortakat díszítgetni stb. szeretek, de ez a “főzzünk, hogy legyen mit enni” dolog nem az én világom, bármilyen hülyén is hangzik egyesek számára.
2019. máj. 26. 20:38
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a "nem tudok főzni" nem azt jelenti, hogy nem tudok rántottát kavargatni meg tésztát kifőzni, hanem azt, hogy mondjuk nem tudok paprikás krumplit vagy lecsót csinálni.

Megsütöm a húst, de azt is csak natúrban, serpenyőben, nem töltök meg sütök, meg kreatívkodom. Eszek hozzá rizst vagy salit, és annyi. A fentieket azért nem tudom megcsinálni, mert úgysem eszem meg.

Azzal sem értek egyet, hogy aki olvasni tud, az főzni is, mert akkor aki ezt el tudja olvasni, az tud mosógépet szerelni, varrni, fogat tömni, tulajdonképpen mindenre képes, csak nem önellátó. (Mellesleg az is önellátás, ha rendelsz kaját, ahogy az is, hogy a mosógép mossa ki a ruhádat, nem pedig te kézzel a patakparton.)

2019. máj. 26. 20:40
 18/38 A kérdező kommentje:
Meg egyébként, ha valami jót akarok enni -nem sajtos tésztára gondolok-, és be szeretnék hozzá vásárolni, nem jön ki anyagilag sem olcsóbban, mintha ennék egy 1000-1200 Ft-os menüt.
2019. máj. 26. 20:46
 19/38 anonim ***** válasza:
15%
Nem ciki, csak szerintem elég nagy hátrány. Én főzés nélkül nem tudnám elképzelni az életemet például, de értem, ha valaki cseszik rá. Csak párszor ez még vissza fog ütni élete során. Anyagiak terén, mindenhogy.
2019. máj. 26. 20:47
 20/38 anonim ***** válasza:
28%

Az gáz ha alap dologat nem tud megfőzni, de ez minden emberre igaz.

Bármikor maradhat az ember egyedül és a rendelgetés nem éppen gazdaságos. A főzés olcsóbb, úgy csinálod meg ahogy akarod és tudod hogy mit eszel. Különösebben engem sem érdekel a főzés, dehát ezt is megkell csinálni. De az viszont nagyon gáz ha a saját gyerekének sem képes valaki főzni..

2019. máj. 26. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!