Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy ez egy irtó kínos dolog de van valakinek trükkje arra, hogy a szellentés ne legyen olyan hangos?
Figyelt kérdés
1 éve együtt vagyok a párommal és sokat nyaralunk/alszunk együtt, és gyakran van, hogy elmegyek wc-re és esetleg űrítés előtt hangosan szellentenem kell, de a párom undorodik ettől, szóval valakinek van valami trükkje, hogy ne hallatszódjon ki? (a tv, zene bekapcsolása elég feltűnő lenne) Idióta trollokat tiltom.2018. máj. 8. 21:33
1/17 anonim válasza:
Én ilyenkor leülök és halkan, apránként engedem ki, hogy ne hallja, esetleg tartok oda vécépapírt, hogy halkabb legyen. Sajnos ennél többet nem tudok mondani. Ez valóban kínos téma.
2/17 anonim válasza:
Esetleg köhögj közben. #1-es válaszoló
3/17 anonim válasza:
A párodat kérdezd, akkor ő biztos az orrán engedi ki. Nem trollkodom, komolyan, ez egy természetes emberi dolog, ha hangos, hát hangos.
4/17 anonim válasza:
stadalax
attól jönni fog minden, mint a niagara, fingás nélkül.
ha az anyagcseréd rendben, a székrlés nem társul puffadással, mert a gázokat azok képezik.
amúgy kérdésedet olvasva, ilyenkor duplán örülök, h. egyedül élek, és akkorákat szarhatok, amekkorákat tetszik.
egyél sok rostosat és fogyassz sok folyadékot, mozogj rendszeresen.
5/17 anonim válasza:
Én megnyitottam mindig a csapot, vagy amikor jött, akkor lehúztam vele együtt a wc-t. Amúgy ez egy természetes dolog és nem előtte csinálod, most miért akad ki, ő nem fingik soha?
6/17 anonim válasza:
Szerinted a parafa dugót mire találták fel? 😂 Na jó, komolyan: holland kemence!
7/17 anonim válasza:
A cipő surrogtatása a dolog közben is tompító hatású tud lenni.
8/17 anonim válasza:
Olyan pozicióba kell kerülni, hogy a luk minél akadálymentesebb, tágasabb legyen. Tehát ne érjenek össze a farpofák, ne szorítsd össze az ánuszod. Ha nagy a lyuk, akkor nem "sűvít" ki.
Ennyi "tapasztalatom" van a témában.
N
9/17 anonim válasza:
Szethuzod a farpofaidat kozben.Szinte nincs hangja.Ennyi.
10/17 anonim válasza:
Én nem csak a páromnál, hanem senki füle hallatára nem szeretek hangosan szellenteni, még otthon a szüleimnél sem. Az #1 válaszolóban magamra ismertemxD én is mindig wc papírt tartok oda, így semmi sem hallatszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!