Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti általában mennyire toleráljátok a hangos fingást egy kapcsolatban?
Ha ereszt egy hangosat, "megverem", elszaladok a helyszínről, vagy látványosan haldoklom. Kb. ugyanez fordítva is, szóval semmi extra, elhülyüljük a dolgot.
27/N (6 éves kapcsolat)
Engem egyáltalán nem érdekel, amennyiben csak ül a gép előtt, vagy fekszik tévézés közben, és mondjuk fingik egyet. Azt se várom, hogy éjszaka keljen fel és menjen ki csak azért, mert fingania kell egyet.
De ha mondjuk ebédelünk, főleg társaságban, vagy egyéb olyan szituációban vagyunk, ahol illetlen dolog irgalmatlanul befingani, akkor lehetőleg mellőzze.
26N
Nem parasztságból meg nem rendszeresen csinálja,úgyhogy nem zavar. Urambocsá' én is szoktam néha!
Apám mindig szándékoasn és röhögve csinálta,na,azt utálom.
37/N,11 éves kapcsolat
Én elnézném, talán még nevetnék is rajta, nem gond ha néha kiszalad.
De ha társaságban vagyunk vagy olyan helyen, ahol ez illetlenség, akkor nem tetszene. Meg akkor sem nézném el, ha túl gyakran csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!