Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vonzóbbak a szégyenlős, csendes lányok mint a hangos, sokat beszélősök?
Tudom, hülye kérdés, meg kinek mi :D
Igazából 9gag-en láttam egy ilyet, hogy "shy girls are way more attractive than loud girls", és meglepett, mert a környezetemben tökre nem ezt tapasztaltam.
Szóval egykis közvéleménykutatás
Csak nagyon keveseknek. Persze sokan alapról rávágják, hogy igen, a sztereotipiák miatt, miszerint a csendes lány = rendes lány.
De általában a beszédesebb, viccesebb, közvetlenebb, kommunikatívabb, könnyebben megnyíló lányok népszerűbbek.
A hozzájuk hasonló fiúk körében azért, mert partnerre találnak bennük, a csendesebb, szégyenlősebb fiúk körében pedig azért, mert így nem nekik kell küszködniük, hogy témát találjanak, könnyebb az ismerkedés, a társalgás, ha legalább a lány beszédes.
szerintem a kettő között a legjobb valahol.én például nyitott vagyok,szeretek beszélgetni is,azonban nem vagyok feltűnősködő.
az én véleményem szerint az a legjobb,ha valaki kommunikatív,azonban nem túl közvetlen.az nagyon taszító.
# 7
Igen, a csendesebbek is van, hogy később jobban megnyílnak, beszédesebbek lesznek a barátjukkal (bár van amikor nem), de én itt inkább az ismerkedésre gondoltam. Tehát az első benyomásra sokaknak inkább szimpatikus, ha egy lány alapból nyílt, mosolygós, felszabadult, egyből megtalálja a közös hangot, beszélget, mint aki szégyenlős, szótlan.
Természetesen vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!