Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csöndes kedves lányok nem szoktak hisztizni a barátjuknak? Meg összeveszni vele?
az ilyen lányok a leghisztisebbek.. mert amikor ott a szitu akkor "csendes", "kedves" aztán kitör a világháború UTÓLAG.
az ilyen lányok felgyűjtik magukban a gondokat és úgy zúdítják rád.
ettől "kedvesek".. hagyják magukat megalázni, elnyomni mert jókislányok.. aztán egy idő után betelik a pohár, már nem képesek több bántást elrejteni a kedves maszk mögé és felrobbannak.
a lehető legrosszabb hosszú távú alapot képezik a kedves emberek. mert a kedvesség sokszor csak a problémák lenyelését jelenti náluk.. és nem ők fognak szenvedni hanem a partner akinek lövése sincs arról mi megy a "kedves" fél fejében hónapok, évek óta...
Azta, rendesen le lettünk húzva :-D
Én kedvesnek tartom magam, mert a partneremre figyelek, hogy Neki jó legyen. Illetve jobb. Minden téren ilyen vagyok, mások dolgaival egyátalán nem foglalkozom és nagy szám sincsen :-)
Az előttem szólóval viszont lehet, hogy egyet kell értenem abban, ha hosszú idő távlatában felgyülemlik az elfojtott harag, képes nagyot robbanni... Csak óvatosan ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!