Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevezik a lányok a párjukat a barátjuknak?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak engem irritál, de ki tudom tépni a hajam attól ha egy lány azt mondja a párjára, hogy a barátom. A barát az nem csak barát? Ha én pasi vagyok, nem bújok a barátommal ágyba nem? Okés, vannak még kétértelmű szavak, de miért nem mondják azt hogy a párom, szerelmem, pasim, akármi? És ráadásul annyira rosszul terjedt el, hogy már a médiában, sorozatokban is ezt hallom. Mást is idegesít, vagy csak az én rigolyám?2011. jún. 13. 12:29
1/18 anonim válasza:
Szerintem az, hogy pasim, sokkal rosszabb, mint a barátom. Szerintem ez csak a te rigolyád. Szerintem az, hogy "a barátom" teljesen normális.
2/18 Burny bácsi válasza:
Barátok közt akkor ezért ekkora beltenyészet. Amióta elkezdték, már mindenki lefeküdt mindenkivel.
4/18 anonim válasza:
ja amúgy tényleg elég sz.r, hogy ez van
5/18 Lord Sad and Bad válasza:
Engem pont a párom szó kerget sírba. A cipőnek van párja,meg a vesémnek.
A barát szóval is ki lehet fejezni, a szerelmem és a haverom közti különbséget,csak úgy kell használni.
6/18 anonim válasza:
engem a párom irritál. :S
a pasim az meg olyan... olyan rideg, nem? hogy pasim, csajom...
a barátom annyira nem zavar, de csak mert nem lehet kétértelmű, mert ha a 'párom, pasim, barátommal, szerelmemmel' mentem valahova pl. akkor azt mondom hogy A BARÁTOMMAL, ha meg egy 'haver, ismerős, baráttal' akkor meg EGY BARÁTOMMAL.
7/18 Rendesfiú/19 válasza:
Pont hogy fordítva terjedt el...
a "pasim" mostanában jött nagyon divatba. Engem meg ez tud nagyon zavarni, ha valaki így nevez. A pasi arra való, hogy legyen valakid...a barátod meg a szerelmed szokott lenni.
8/18 anonim válasza:
A "parom" rettento idegesito. Ahogy mondjak, a ciponek van parja, meg az ikreknek. Arrol nem beszelve, hogy en akiktol eddig a "parom" szocskat hallottam, azok nem sokaig maradtak egyutt.
9/18 napietus válasza:
engem is a "páá-árom" idegesít inkább. amíg csak jártunk, barátom, eljegyzés után vőlegényem, most meg már férjem. ez a párom 1 hülyeség.
10/18 anonim válasza:
Engem is a párom idegesít (meg a barátom, vőlegényem, férjemen kívül minden más elnevezés). Zavarban is vagyok amióta együtt élünk, mert előtte a barátom volt. Most viszont már nem tudom minek nevezzem, mert az élettárs szótól is kiver a víz. Úgyhogy én simán a nevén szoktam említeni. Ha valaki nem ismeri és úgy beszélek róla, akkor ezt mondom XY akivel együtt élünk. Egy szó mint száz egy bizony csak egy rigolyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!