Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes embereket mi visz rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes embereket mi visz rá arra, hogy megcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés

A tegnap jött haza a legjobb barátnőm egy kirándulásból és elmesélte nekem, hogy hát megcsalta a párját(egyszeri alkalommal lefeküdt egy ott megismert fiúval), de amúgy nagyon szereti a párját (jelenleg távkapcsolatban élnek, mert a párja külföldön dolgozik); össze fognak házasodni.

A barátnőm most nem tudja mit tegyen, habár mint legjobb barátnője próbáltam ellátni ésszerű tanácsokkal.

Ti mit tanácsolnátok neki?

2011. okt. 2. 17:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ha egyszeri alkalom volt akkor felejtse el...bár szerintem ha valaki megcsal valakit ott már vannak gondok a kapcsolatban...saját tapasztalat.
2011. okt. 2. 17:11
 2/26 anonim ***** válasza:

lehet, hogy szereti csak nem szerelmes

szép kis házasságnak néznek elébe

2011. okt. 2. 17:11
 3/26 anonim ***** válasza:
Azt, hogy távkapcsolatban ne gondolkodjon a házasságon. Előbb létesítsenek normális (minden, vagy csaknem minden nap találkoznak) kapcsolatot, és ha az működik, akkor lehet házasságon gondolkodni.
2011. okt. 2. 17:16
 4/26 anonim ***** válasza:

Fél év a párja nélkül? Ugyan már! CSak sima egészségügyi félrelépés volt.Felejtse el!

Szerintetek a nők fából vannak? Nekik nem is fontos a szex?

2011. okt. 2. 17:17
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Az a véleményem,hogy ha félrelépett,igazán nem is szereti a párját!!!Én 10 éve élek együtt a párommal,gyerekünk is van már.Jelenleg külföldön dolgozik a párom,de soha eszembe nem jutna megcsalni!!!Egészségügyi félrelépés nincs!Ha szereti a párját,csak tud uralkodni a vágyain....!Könnyitsen magán saját kezűleg,ha annyira nem birja,de hogy félrelépjen mialatt a párja külföldön dolgozik....áááá az nagyon gáz !!!! :/
2011. okt. 2. 17:25
 6/26 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem felejtse el az egész-megcsalás történetet, ne mondja el a barátjának.

Viszont magában gondolja át jó alaposan, mi vitte rá erre és vonja le a tanulságokat.

Egyszeri alkalom még belefér, ha csak szex volt, felesleges a másikat megbántani vele.

Azért azt is gondolja át, biztos, hogy össze akar -e házasodni a fiúval. A távkapcsolat valóban becsapós.

2011. okt. 2. 17:26
 7/26 anonim ***** válasza:

ha nem bírja a párja pöce nélkül mert akkora hiánya van az még közel sem jogosítja fel arra hogy más pöcén forgolódjon

tanácsold neki azt, hogy mondja el a párjának, majd az eldönti, hogy ez a kis félre kufircolás bele fért-e a kapcsolatukba, igen is joga van tudni azt hogy mi történt, az is lehet hogy a kedves kis csóka is félre nézeget külföldön és majd bevalja

2011. okt. 2. 17:27
 8/26 napietus ***** válasza:
91%

általában azért, mert az adrenalinra mindenkinek szüksége van. anélkül meghalnánk. namost azok az emberek, akik a vadászathoz csórók, a raftinghoz gyávák egyéb sportokhoz meg bénák és kaszinóra sincs pénzük, azok félrekeféléssel jutnak az adagjukhoz.

barátnődnek azt tanácsold, hogy most már visszacsinálni nem lehet, spongyát a múltra (nem fátylat, spongyát!), törölje ki az emlékezetéből azt a bizonyos éjszakát, majd 40 év múlva szedje elő újra, amikor a hintaszékben visszagondol a rég elmúlt ifjúságára :)

29/N

2011. okt. 2. 17:44
 9/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valakit szeretek azt tisztelem annyira hogy nem leszek ilyen patkány,ennyi.
2011. okt. 2. 17:47
 10/26 A kérdező kommentje:

Én nagyon meglepődtem ezen beszámolásán, mert 3 évet "kibírt" távkapcsolatban, úgy hogy minden közeledést visszautasított.

Számomra elég összetettnek tűnik ez a dolog, éps pont ezért tűnik nehéznek helyes tanácsot adni.

2011. okt. 2. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!