Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes embereket mi visz rá arra, hogy megcsalják a párjukat?
A tegnap jött haza a legjobb barátnőm egy kirándulásból és elmesélte nekem, hogy hát megcsalta a párját(egyszeri alkalommal lefeküdt egy ott megismert fiúval), de amúgy nagyon szereti a párját (jelenleg távkapcsolatban élnek, mert a párja külföldön dolgozik); össze fognak házasodni.
A barátnőm most nem tudja mit tegyen, habár mint legjobb barátnője próbáltam ellátni ésszerű tanácsokkal.
Ti mit tanácsolnátok neki?
lehet, hogy szereti csak nem szerelmes
szép kis házasságnak néznek elébe
Fél év a párja nélkül? Ugyan már! CSak sima egészségügyi félrelépés volt.Felejtse el!
Szerintetek a nők fából vannak? Nekik nem is fontos a szex?
Szerintem felejtse el az egész-megcsalás történetet, ne mondja el a barátjának.
Viszont magában gondolja át jó alaposan, mi vitte rá erre és vonja le a tanulságokat.
Egyszeri alkalom még belefér, ha csak szex volt, felesleges a másikat megbántani vele.
Azért azt is gondolja át, biztos, hogy össze akar -e házasodni a fiúval. A távkapcsolat valóban becsapós.
ha nem bírja a párja pöce nélkül mert akkora hiánya van az még közel sem jogosítja fel arra hogy más pöcén forgolódjon
tanácsold neki azt, hogy mondja el a párjának, majd az eldönti, hogy ez a kis félre kufircolás bele fért-e a kapcsolatukba, igen is joga van tudni azt hogy mi történt, az is lehet hogy a kedves kis csóka is félre nézeget külföldön és majd bevalja
általában azért, mert az adrenalinra mindenkinek szüksége van. anélkül meghalnánk. namost azok az emberek, akik a vadászathoz csórók, a raftinghoz gyávák egyéb sportokhoz meg bénák és kaszinóra sincs pénzük, azok félrekeféléssel jutnak az adagjukhoz.
barátnődnek azt tanácsold, hogy most már visszacsinálni nem lehet, spongyát a múltra (nem fátylat, spongyát!), törölje ki az emlékezetéből azt a bizonyos éjszakát, majd 40 év múlva szedje elő újra, amikor a hintaszékben visszagondol a rég elmúlt ifjúságára :)
29/N
Én nagyon meglepődtem ezen beszámolásán, mert 3 évet "kibírt" távkapcsolatban, úgy hogy minden közeledést visszautasított.
Számomra elég összetettnek tűnik ez a dolog, éps pont ezért tűnik nehéznek helyes tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!