Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes embereket mi visz rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes embereket mi visz rá arra, hogy megcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés

A tegnap jött haza a legjobb barátnőm egy kirándulásból és elmesélte nekem, hogy hát megcsalta a párját(egyszeri alkalommal lefeküdt egy ott megismert fiúval), de amúgy nagyon szereti a párját (jelenleg távkapcsolatban élnek, mert a párja külföldön dolgozik); össze fognak házasodni.

A barátnőm most nem tudja mit tegyen, habár mint legjobb barátnője próbáltam ellátni ésszerű tanácsokkal.

Ti mit tanácsolnátok neki?

2011. okt. 2. 17:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
10%

Akkor minek szeretsz valakit ,ha úgyis megcsalod? Könnyűvérű vagy!!!

Lehet ,hogy jól érzed magad ,meg úgy tűnik ,hogy minden ok...Ne izgulj!Majd elmúlik!

2011. okt. 4. 17:09
 22/26 A kérdező kommentje:
Én végül is azt tanácsoltam neki, hogy mondja el a párjának és, ha lehet beszéljenek át mindent.
2011. okt. 4. 17:19
 23/26 anonim ***** válasza:
10%

A lehető legjobbat tanácsoltad!!!

Bocs ,hogy így vitafórumot nyitottunk közben,csak egyesek nem bírják a kritikát! :)Azok a ki...szott álszentek...

2011. okt. 4. 18:22
 24/26 napietus ***** válasza:
ha van esze, nem fogadja meg a tanácsot.
2011. okt. 4. 18:24
 25/26 anonim ***** válasza:
47%

pont, hogy nem vagyok álszent. tesszük, ami jól esik, élünk, ahogy szeretünk élni és azzal vagyunk, akivel lenni akarunk. és ezt be is merem vallani.

az, hogy te egy suttyó vagy és nem kellesz senkinek nem az én hibám. én boldog vagyok, nemsokára eljegyzésünk is lesz.

innentől lezártam. szokták volt mondani, ne süllyedj a h@lyén szintjére, mert legyőznek a rutinjukkal.

és nem a nézeteid miatt vagy h@ly, mert az mindenkinek a maga dolga, hanem a stílusod miatt. gondolkodj el! szép napot!

2011. okt. 4. 18:36
 26/26 anonim ***** válasza:
10%
Ne izgulj miattam ,mert van akiknek kellek!!!Sőt....még többen is akadnak...De attól még jobb ember nem leszel hogy megcsalsz valakit és bevallod azt neki,miközben azt mondod ,hogy szereted!Mikor megcsaltad azt akit "szeretsz" ,akkor hol volt a szerelmed?Hol voltak az érzéseid? Gyenge vagy! És szerencsés hogy melletted maradnak ezek után!Könnyűvérű vagy!!!Írogatsz ,baromságokat hogy bizonyos szintre mész le.Ja tényleg nem mész le ,mert sokkal inkább alatta vagy!!!
2011. okt. 4. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!