Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes embereket mi visz rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes embereket mi visz rá arra, hogy megcsalják a párjukat?

Figyelt kérdés

A tegnap jött haza a legjobb barátnőm egy kirándulásból és elmesélte nekem, hogy hát megcsalta a párját(egyszeri alkalommal lefeküdt egy ott megismert fiúval), de amúgy nagyon szereti a párját (jelenleg távkapcsolatban élnek, mert a párja külföldön dolgozik); össze fognak házasodni.

A barátnőm most nem tudja mit tegyen, habár mint legjobb barátnője próbáltam ellátni ésszerű tanácsokkal.

Ti mit tanácsolnátok neki?

2011. okt. 2. 17:05
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Hiànya volt, tàvkapcsban ez érthető, szerintem a hàzassàg még lehet jó, csak legyenek együtt!!!
2011. okt. 4. 08:32
 12/26 anonim ***** válasza:
10%

Ez mekkora egy ribi...

Áruld már el nekem ha tényleg szereti a párját és összeakarnak házasodni akkor mi a fenének kúratja meg magát?

Hibát követett el!!!Ezt be kell vallnia ,mert házaságok nem jó már így elkezdeni!Ha öszinte lessz ,és a párja szereti akkor együtt maradnak...

De szerintem az a legjobb ha szétmennek.

Egy komoly kapcsolat alapja az őszinteség és a bizalom!Ezt mond meg a barátnődnek!!!(annak a suttyó ribinek)

2011. okt. 4. 09:06
 13/26 anonim ***** válasza:
49%

én is szerettem a páromat, mégis félreléptem. szakítani nem bírtam, de már nem volt szex köztünk. nem vagyok rá büszke de ez van.

felejtse el az egészet úgy, ahogy van, be ne vallja. tök felesleges. a szex csak szex, 1 alkalom nem a világ vége.

2011. okt. 4. 10:09
 14/26 anonim ***** válasza:
28%

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:09!

Nem szeretted ha félredugtál!!!Látom te még bizonyos dolgokkal nem vagy tisztában!Tudod a szeretet és a szerelem között van különbség!!!

2011. okt. 4. 10:22
 15/26 anonim ***** válasza:
64%

neked meg fogalmad sincsen arról, hogy másoknak mit jelent szeretni. fogalmad sincs arról, hogy mennyi mindent megtettem a páromért, mennyit harcoltam a családjával, hogy tanulhasson, hogy ne hagyja magát. és még sorolhatnám. 4 éven át mindent megtettem azért, hogy neki jó legyen és ideális minden, hogy tudja használni a tehetségét. segítettem az unokahúgának, hogy ő is tanulhasson.

félreléptem és elmondtam neki. mit mondott? nem érdekli, amíg hozzá megyek haza. amíg csak az övé vagyok az év 364 napján, addig nem érdekli a fennmaradó 1en mit csinálok.

aki csak ilyen sekélyes dolgokban tud gondolkodni és csak a kizárólagos hűségben látja a szeretet lényegét, az még nagyon nem tud valamit az életről. az még nem szeretett sosem.

nekem ez a véleményem.

2011. okt. 4. 10:30
 16/26 anonim ***** válasza:
28%

nehogy már te szrd ki a spanyol viaszt!

Nagyon nagyra vagy magaddal!!!

Ha Én szeretek valakit ,akkor őt semmi áron nem fogom megcsalni.te meg érezd szerencsésnek magad ,hogy nem tették ki a szűrödet és hogy a párod egy papucs!!!

2011. okt. 4. 10:39
 17/26 anonim ***** válasza:

nagyon ostoba vagy. most ettől jobb? az ilyeneket, mint te úgy látom bőven kielégíti az internetes szájaskodás és másik froclizása. csak gratulálni tudok, de ne aggódj, az eszedhez értem.

te úgy élsz, én így. te úgy szereted a párod, ahogy te akarod és én is úgy szeretem, ahogyan én akarom. és mondhatsz akármit.

2011. okt. 4. 10:42
 18/26 anonim ***** válasza:
37%
de ez akkor is béna dolog tőled ,hogy azt mondod szeretsz valakit és még is félrelépsz!!!Gyenge vagy és jellemtelen...Felsorolod ,hogy a párod mennyi mindent köszönhet neked,te meg cserébe csak félrekefélsz,ja de közben szereted...Bizonygasd csak magadnak ,hogy jó dolog az amit csinálsz!Majd idővel elmúlik!!!És érezd magad szerencsésnek,azért mert a párod egy papucs,de aztán kitudja lehet van egy rejtett probléma ami idő után kipukkan!!!Majd meglátod!!!
2011. okt. 4. 10:50
 19/26 anonim ***** válasza:
Egyeseknek fáj az igazság! :)
2011. okt. 4. 14:41
 20/26 anonim ***** válasza:

nekem nem, mert van saját igazságom. érdekes módon jól működik a kapcsolatom 5 éve. osztod itt az észt, aztán hány hűű, de hűséges kapcsolat megy tönkre? rengeteg.

nem ettől lesz valami jó vagy rossz. nincsenek rejtett problémáink, mert mindent, de mindent elmondjunk egymásnak. azt, hogy félreléptem vagy hogy neki tetszik az xy a munkahelyén, mindent. nincs titok, nincs elfolytás, csak szabad és kiegyensúlyozott kapcsolat.

és nem érdekel erről ki mit gondol. ez nem fáj.

2011. okt. 4. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!