Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iuventus ventus kérdése:
Miért akarják sokan visszaszerezni a volt párjukat?
Figyelt kérdés
Sokat látom kiírva, hogy "hogyan tudnám visszaszerezni" "hiányzik és vissza akarom kapni" stb. Ebben mi a jó? Van akinek már sikerült az, hogy visszakapta és utána boldogan éltek még éveket?
17/F
2011. szept. 30. 17:25
1/7 anonim válasza:
Mert szeretik, azért akarnak újra vele lenni.
Ide meg azért írnak gondolom, mert nincs kivel megbeszélni a dolgot vagy GYK függők.
2/7 A kérdező kommentje:
De miért nem értik meg sokan, hogy VÉGE?
2011. szept. 30. 17:33
3/7 anonim válasza:
Te fel tudnád fogni, ha hirtelen meghalna az anyukád vagy az apád? Kétlem. Ez pont ilyen. Elveszitesz egy embert, akit nagyon szeretesz és nem tudod pótolni a hiányát. Ha ezt nem érezted még soha akkor elég alacsony lehet az érzelmi inteligenciád.
4/7 anonim válasza:
képzeld el, hogy úgy szeretsz egy lányt, hogy feleségül akarod venni, mindenben összeilletek, úgy érzed ő a másik feled, aztán egyik napról a másikra otthagy. Nem olyan egyszerű azért megemészteni. Főleg, hogy ez esetben ugye nem csak ilyen "járunk" szinten volt a kapcsolatod.
5/7 anonim válasza:
Azért mert a tapasztalataik alapján ő volt a legjobb akármilyen tulajdonságai is voltak,később megszépülnek az emlékek.S amíg nem találunk jobbat,mindig arra gondolunk vissza...
6/7 anonim válasza:
Mert sokszor csak akkor jossz ra mennyire fontos valaki szamodra ha mar elveszitetted.
7/7 anonim válasza:
Hát ezt én se értettem soha. Nekem is komoly kapcsolatom volt,(menyasszony voltam) 4 éves, amikor egyik napról a másikra közölte, hogy megtetszett neki egy másik csaj és elhagy. Gyűlöltem érte és egy percig sem gondoltam vissza menni hozzá, sőt mikor rájött, hogy az a csaj egy hisztis pics@ vissza akart jönni hozzám. Természetesen zárt ajtókon kopogtatott.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!