Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miken szoktatok összeveszni a párotokkal?
Na én pont azon húzom fel néha magam, hogy a párom elképesztő nyugodt tud maradni én pedig robbanékony vagyok :)
Nem csodálom, hogy csak abból lesz a legjobb egyenruhás, aki képes hideg fejjel gondolkozni, ezt nem lehet tanulni.
De ne értsen félre senki , ez nem panasz. Csak nekem fura , hogy ő ilyen, mert én NŐ vagyok és nem fogom vissza az érzelmeimet, meg kell szoknom még .
Pont emiatt nehéz vele összeveszni, de nincs is min szerencsére, azért sem, mert nem találkozunk túl sokat :(
27L
Mi még nem vesztünk össze, de én amúgy se vagyok az a típus. Nem szeretek veszekedni.
22L
A pénzen. De azon elég gyakran. Merthogy mindkettőnk keresete rendben van, mégis sikerül elszórni. Aztán hóvégén kopp van. De amikor mondom, hogy kicsit oda kellene figyelni, rögtön közli, hogy oké, akkor majd keres másodállást és akkor soha nem fogunk találkozni.
Máson nem igazán :)
Amióta együtt vagyunk, 3,5 év alatt nem veszekedtünk még a férjemmel. Ezt le is kopogom. Ő nagyon türelmes fajta, a megbeszélés híve. Én is. illetve nekem meg volt olyan kapcsolatom, ahol állandóan a veszekedés ment (féltékenység miatt).
Egy ilyen 10 hónapos veszekedéskapcsolat után nekem nem kell olyan pasi aki állandóan szítja a vitákat, és szerencsére nem is ilyen:)
Ha poénból megpróbálok gerjeszteni valamit, azt is elröhögjük mert képtelenek vagyunk komolyan veszekedni.:) egyszerűen nincs min...
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!