Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a ti barátnőtök szokott beszélgetni a párotokkal?
Itt nem arra gondolok, hogy mikor közös társaságban vagytok, szólnak-e egymáshoz, hanem úgy ketten mikor ti nem vagytok ott?
Mert én kicsit féltékeny lettem az egyik nagyon jó barátnőmre. Igaz, osztálytársak a párommal, de több alkalommal láttam őket beszélgetni, mikor odamentem, vagy a barátnőm a fiúk közül érdekes módon csak őt kérdezgeti, hogy elhozta-e ezt vagy azt, vagy ő megy-e kül. rendezvényekre. Tőle kérdezi azt is meg,hogy én megyek-e valahova, holott velem is minden nap találkozik a lány.
Annyira furcsállom ezt. Ti mit gondoltok?
Talán ezt velük beszéld meg. De valami szép, értelmes kommunikációval.
Lehet hogy tetszenek egymásnak/ egyiküknek tetszik a másik, vagy lehet csak haverság. Nem tudhatjuk. Én is féltékenykednék, de jobb nem vádaskodni alaptalanul.
Barátomtól kérdeztem nemrég, de azt mondta neki nem jön be, külsőleg sem.
Bár ha olyan lenne, szerintem nekem nem mondanák el...
Nyugiiii :)
Az én párom az egyik ismerős csajszival (egy emeleten lakunk koliban, néha járunk ki) szokott chatelni. Általában rólam van szó. :D
Nem tudom. Lehet puszta barátság is.
A férjemmel anno a 8. hónapunkat tapostuk együtt amikor ő késett (úgy volt, hogy értem jön a suliba), meglátott ahogy az egyik osztálytársammal beszélgetve kettesben a buszmegálló felé megyünk.
Soha nem volt köztünk semmi, a férjem addig is tudott róla, hogy jóban vagyunk, barátok vagyunk, de amikor együtt látott, féltékeny lett.
Pedig nem volt köztünk semmi más, csak barátság.
Beszéld meg a barátoddal. Még az is lehet hogy a lány fűzögeti, sose lehet tudni, de azért ne kezdj el vádaskodni.
27/N
na szép :/
Ráadásul ez a barátnőm nagyon hajt egy fiúra, ugyanis neki még nem sikerült párt találnia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!