Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ha együtt éltek a párotokkal, milyen sűrűn látogattok haza, ami még normális?
Egyrészt az, hogy most mit akar, az nem sokat számít, könnyen lehet hogy adott helyzetben másképp fogja látni.
Másrészt egy óra nem hosszú út, miért ne látogatná meg? Menj vele te is, mondjuk vasárnapi ebédre.
Nálunk teljesen ötletszerű, az ő anyukája tíz perc sétára lakik, múlt héten kétszer is voltunk nála. Az én szüleimhez 4 óra az út, no meg több mint tízezer forint, így oda ritkábban megyünk. Azt nem is lehet egy nap alatt megjárni, 8 óra utazás mellett annál a menetrendnél otthon lehetnénk két órát, na annak semmi értelme.
Én nem élek együtt senkivel, de így is pár hetente járok csak haza...
25/F
Annak idején én kb kéthavonta jártam haza. Barátnőm durván 3-4 hetente. Kinek mire van szüksége.
Hetente még most egyedülállóként sem tudnék hazajárni, mert nem szeretek ennyit utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!