Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állítja, hogy nem vagyok normális, de szeret! Pénzt ajánlott szexért cserébe! Szerintetek, illendő így viselkedni valakivel, akivel 4 éve együtt élsz?
Én 29/L, Ő 41/F
4 és fél év után szakítottam vele, így albérletbe költözöm. Felajánlotta, hogy kifizeti az első fizetnivalókat, szexért cserébe!!! Van itt olyan ember, aki nem talál ebben kivetnivalót?!
Az együtt töltött időt leírni nem lehet, s valószínűleg csak az én elmondásom alapján nem is volna túl hiteles, de.. Többször megcsalt, az együttlétek közül egyet videóra is vett. Szexhírdetéseket adott fel. Folyton titkolózik, kimenő üzeneteit különböző indokok miatt soha nem menti. Ezerszer lehordott, bármit teszek, nem becsüli meg. Kb. 1,5 éve semmilyen kapcsolat (se beszélgetés, se programok, se csók, se szex...) nincs közöttünk, egymás mellett élünk. A szexualitás az Ő oldalárol annyiben kimerül, hogy max. 5 perc, és csak a saját kielégülésére irányul. Ha elutasítom, annyit mond, "csináld meg kézzel, csak 1 perc". Ócsárol a saját családomnak is. Elfáradtam, belefáradtam, s úgy gondolom, nem ezt érdemlem. Egyébként állítja, hogy én nem vagyok normális. Sosem voltam kedves és türelmes. Nem akarja, hogy elmenjek, mert szeret!
A döntésem egyébként végleges.. de egyszerűen nem akarom felfogni, hogy egy 41 éves, felnőtt férfi tényleg képes nekem szexért cserébe pénzt ajánlani úgy, hogy egyébként állítása szerint szeret. Szerintetek ez belefér? Csak én gondolom ezt nonszensznek?
*Van itt olyan ember, aki nem talál ebben kivetnivalót?!
Sok ilyen ember van, aki 2 Ftért a saját anyját is.
Igen, ezt elfelejtettem leírni, nem mentem bele.
A kérdésem inkább arra vonatkozott volna, hogy szerintetek egyáltalán "belefér-e" egy ilyen felajánlás egy több éves kapcsolatba?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!