Valakinek ajánlott már a Zepter normális munkát vagy csak ezt a fazék árulást?
Voltam egy éve a Zepternél, olyan címszó alatt, hogy "összetett irodai munka" és akkor árulnom kellett volna a termékeit...
Most úgy futottam bele a Zepterbe, hogy "kereskedelmi asszisztens", ez ugyan az lehet, csak már más címszó alatt adják fel a hirdetést? Vagy lehet ez valós irodai munka is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
egyszer voltam a zepter központban egy "fordítói+adminisztratív" állás kapcsán (elsősorban reklámanyagokat kellett volna fordítani)
de nem vettek fel
ez főállás lett volna vmi 250000 HUF/hó jövedelemről regéltek (4 évvel ezelőtt) + juttatásokról
nem voltam elragadtatva (kint voltak a világ végén a 4. kerületben… tisztességes cég-központ a tágabb belvárosban van…)
"hogy "kereskedelmi asszisztens", ez ugyan az lehet, csak már más címszó alatt adják fel a hirdetést? Vagy lehet ez valós irodai munka is? "
akár
én mondjuk az állásinterjú előtt nem hallottam a zepter-ről (zero negatív asszociáció)
úgy kellett felkészülnöm a netről:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!