Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolgokon szoktatok összeveszni a párotokkal?
Mostanában mindenen - és ez elég kellemetlen .- az én számból minden car - máséból vicces - állandóan féltékennyé akart tenni - most kicsit lazábbra vettem a dolgokat és több időt szentelek a barátaimra - akik 90% ban csajok - most kicsit helyrerázódott az agya.
De ez is ember és idegállapot függő
22F
Sokat totojázik,képtelenség vele időben elindulni bárhova is.Továbbá utálom,hogy 10percenként tapiz,csak úgy spontán akár komoly beszélgetés közben is és olyankor nem figyel rám.
Az túlzás,hogy veszekedni szoktunk,inkább csak kisebb vitáink vannak:D
20L
Iszonyú féltékeny, ha nélküle teszem ki a lában valahova, már kaparja a falat - szinte beteges.
Elvárja, hogy én ne nagyon mászkáljak nélküle, de ő mehessen a haverjaival inni, szívni - nem engedem - és ez persze nem tetszik neki.
Kb. ennyi. De ez mindennapos. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!