Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefolynátok ebbe/szembesítenétek őket, vagy egyszerűen szálljak ki ebből?
Volt egy nagyon jó barátnőm, és egy barátom, ők összejöttek. Viszont a kapcsolatukban rengeteg a gond, baj, de nem egymással beszélik meg, hanem velem... Viszont ha van valami, akkor "összefognak" ellenem, és totál kicsinálnak, beszólogatnak, másoknak a hátam mögött olyanokat mondanak, ami nem igaz, vagy éppen a nagyobb titkaimat/olyan dolgaimat fecsegik ki, amit bizalmasan mondtam nekik. Ugye a lánnyal barátnők vagyunk/voltunk, és többször volt, hogy volt 1-1 beszólásom, ami vicces volt, de a srác meg rám írt fenyegetőzve, hogy még egyszer ilyen elő ne forduljon, meg volt, hogy olyan stílusban tárgyalt velem, amit szerintem mással (főleg baráttal) szemben nem lehet megengedni. De közben meg 2-3 hetente rám ír, hogy ő már nem bír ebben a kapcsolatban élni, szakítani akar és hasonlók. A barátnőm ugyanez, heti szintű probléma, hogy ráírjon-e más srácokra, vagy hogy szerintem hol kezdődik az a megcsalás, amit a barátja már nem nézne el, nem bocsájtana meg. Már elegem van abból, hogy én vagyok a lelki szemetes, közben pedig semmibe vesznek. Szeretném lezárni ezt az egész "barátságot". De arra gondoltam, hogy megmutatnám nekik, miket írogat nekem a másik, aztán rendezzék le egymás között.
Vagy ez már a ló túloldala? Csak tényleg, annyiszor és olyan szinten megbántottak már az elmúlt 7-8 hónapban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!