Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hajthatatlanok. Hogyan győzzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajthatatlanok. Hogyan győzzem meg őket?

Figyelt kérdés
eltiltottak a jelenlegi barátomtól. Mert hogy ő úgyis a szexre megy csak. Ez nekem nagyon fáj, mert hiányzik. Mit csinljak ilyenkor?
2010. júl. 6. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hány a barátod, mióta vagytok együtt, miket szoktatok együtt csinálni, bemutattad-e őt otthon, és ő téged?
2010. júl. 6. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg beszélni a szüleiddel. Talán be kellett volna mutatnod nekik a srácot. Bár lehet, hogy megtetted és ennek ellenére sem változott a véleményük. Szóval, leülni, megbeszélni a dolgokat. "Anyu, apu, a Józsi nagyon rendes fiú, és egyáltalán nem akar még velem szexelni. Mindketten képesek vagyunk felelősségteljesen viselkedni." Vagy valami hasonló.
2010. júl. 6. 13:26
 3/8 A kérdező kommentje:
ÉN 18 vagyok lány, ő pedig 26. 2 napja vagyunk együtt. De nem is ismerik miért tiltanak rögtön el??? beszélgetni szoktunk.Nem mutattam még be itthon. Be akarnám , de ha már most ennyire ellene vannak akkor mit kéne tennem?
2010. júl. 6. 13:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meggyőzni őket, hogy nem veszítenek semmit azzal, ha legalább egy órácskát elbeszélgetnének a fiúval. Még az is megeshet, hogy megkedvelik. Mert ha nem is ismerik, hogyan ítélhetnék meg?
2010. júl. 6. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ha mentalitásra ismered már, akkor csak tudod mit akarhat... viszont ha csak most jöttetek össze várhatsz még az első együttléttel, ha kamu nem fogja tolerálni úgy sem. Viszont azért mondják ezt, mert nagy a korkülönbség?

(amúgy az összes huszonéves pasi, akit ismerek csak a szexre hajt)Szóval értem a szüleid is.

2010. júl. 6. 13:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha csak a szexre hajtana is, mi közük hozzá?
2010. júl. 6. 13:50
 7/8 anonim válasza:
miért gondolják h csak szexre megy?
2010. júl. 6. 16:07
 8/8 A kérdező kommentje:
azért gondolják mert sok a korkülönbség
2010. júl. 9. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!