Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nem hiv a családjával sehova?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt, korábban eljártunk a családjával mindenfele, mondván én is része vagyok a családnak, közösen ebédeltünk néha, kirándultunk is. Egyszer szakítottunk, olyan 1-2 hónap szünet volt, azóta ismét együtt vagyunk, de soha nem hív el a családjához és azóta már hónapok (3,4) teltek el.

Mégis miért? Kínosnak érzem megkérdezni, mintha tolakodó lennék. De nekem fura. Ha lenne a fiamnak barátnője, és soha nem hozná el mondjuk a születésnapi ünnepségemre sem, akkor rákérdeznék, és azt hinném, hogy a lány izolálódik el. Ezt nem szeretném, hogy higgyék, egyszerűen fura, hogy nemcsak nem hív, de semmi infót nem mond. Régen megosztott anyagi, lakásügyi, kapcsolati vitákat, most mindig le tudja annyival, hogy “semmi”. Mintha az mondaná,” nincs közöd hozzá”.

Eddig ezt betudtam annak, hogy biztos a szakítás miatt, nehezebben fogadnak vissza (RÁADÁSUL Ő DOBOTT), de most lesz egy szülinapi esemény a családjában, és nem hívott el... nekem itt lett fura.

De az is lehet, hogy csak sokat akarok. Nálatok ez normális lenne, vagy nem normális?

A szakításunk oka abból adódott, hogy hamar költöztünk össze (én hozzá)

2019. ápr. 3. 22:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem lehet hogy szeretethiányod van és ezért dőlsz be neki? Szerintem sose szeretett és nem vagy neki fontos. Az nem kapcsolat hogy egyszer együtt aztán külön, majd csettintésre újra ugrassz hozzá.
2019. ápr. 4. 09:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Ő dobott, és - látszólag - visszatért hozzád, de a családi programokra nem vagy hivatalos: te már csak dugópajti lettél. Épp nem akadt jobb, aki az ágyába került volna. Valószínűleg már tekintget kifelé a kapcsolatotokból, és keresi az utódodat. Dobd minèl hamarabb.
2019. ápr. 4. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!