Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked volt már problémád a párod családjával? Ha igen mi?
Én ugy gondolom h ,,átvágják'' lehúzzák anyagilag a lányukat illetve nem közel egyformán bánnak a lányaikkal. Szegenyebb csaladrol van szo, es nem ugy tudjak tamogatni ot, de még lehúzzák őt, olyan dolgokban amit nem ők allnak(tanfolyam).
Nyilvan nem tehet rola h ilyenek a szulei es vedi őket. De engem zavar hogy nem látja ezt.
Mivel egyutt elunk igy azert engem is erint..
Az én anyósjelöltemék pont ilyenek mint neked kedves kérdező.
A párom az idősebb testvér és a fiatalabbat mindig kényeztetik.
A párom egyedül csinálta végig az egyetemet saját pénzéből - minimális támogatást kapott csupán tőlük.
Bezzeg a kisebbik jövőre megy egyetemre és már azon sopánkodnak, hogy hogyan fogják neki az egyetemet fizetni.
Na ilyenre kvára felcsesződök én is. Még az a szerencse, hogy a párom mesélte nem pedig helyben hallom ezeket. Páromnak megmondtam, hogy mi az hogyan fizetik majd? Fizeti magának ahogy te is.
Erre azt mondja, hogy "engem is támogattak". Mondom mivel? Havi 12.000FT-vel? Aztmondja, hogy "igen meg főzött anyum kaját mikor mentem kollégiumra vissza". Mondom na még szép, hogy a saját anyád heti 2x főz rád.
A kisebb tesó meg kapja sorra a ruhákat, nyáron sem dolgozik pedig már 18 éves.
Ha bármi történik otthon mindig a barátnőmön verik el. "Felment a villany ára, ez azért van mert te ezt meg azt csinálod." "felment a vízfogyasztás, ez azért meg azért van".
A barátnőm minden hétvégén a szüleivel van és már az apja mondogatta neki, hogy fizethetne a rezsibe... Bezzeg az, hogy heti 5 napot nincs otthon az nem zavarja őket. Jön az apja ilyen dumával, hogy ő már 17 éves korától dolgozott, meg maga fizette ezt meg azt.
Aha, a kisebb tesó is elmúlt már 17 akkor ennyivel már az is fizethetne, hiszen heti 7x ott élősködik rajtuk és mindent meg kap maga.
Persze egy 18 évesnek még kijár a támogatás, viszont a barátnőm 18 éves korától kb mindent magának vett mert dolgozott és félretette a pénzt...
Elég idegesítő az ilyen, a legszivesebben megmondanám apósomnak is csak félek, hogy úgy összevesznék velük, hogy csúnya vége lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!