Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, ha a párom kibeszéli az intim dolgainkat a családjával?
Olyan intim dolgokra gondolok, mint a szexuális élettel kapcsolatos dolgok. Védekezés, menstruáció stb. Nekem ezek túl privátnak számítanak és nem gondolom, hogy másokra tartozna rajtunk kívül.
Nálatok ez normálisnak számít, vagy túl prűd vagyok? :D
Az a kínos, hogy visszajut hozzád. Nem kínosabb, mintha ide írna ki róla kérdést. Olykor szüksége lehet bárkinek tanácsra, bármilyen hihetetlen.
31/f
Jogosan esik rosszul. Nem értem a férjed, ezek szigorúan két emberre (bár a menzesz akár egyre) tartozik.Egyáltalán mi az, amit ezekben a télmákban meg tud beszélni a családjával?
És ha ezeket megbeszéli, akkor vélhetőleg minden egyebet is ami köztetek történik.
Ha nincs más akivel megbeszélhetné, és eddig is nyitott volt a szüleivel ebben a témában akkor nem tudsz sok mindent tenni. Azt én sem értem, ez hogy jut vissza hozzád.
+1 az 5ösnek :D
Nekem is volt olyan barátnőm, aki ezeket fontosnak tartotta megbeszélni a barátnőjével/barátnőivel. És nem értette, hogy ezzel mi a probléma :D
Hát, nem ezért, de már nem a barátnőm...
Mindenkinek egyéni. Ha téged ez zavar, akkor figyelembe kellenne vennie ezt a párodnak is. Amúgy teljesen normális.
Engem például egyik téma sem hoz különösebben zavarba, a párom szülei tudják, hogy hogyan védekezünk, tudták, amikor nőgyógyászati gondjaim voltak. Azért ennél többet nem kötünk az orrukra :D De nekem ez teljesen normális, fel sem merült, hogy szégyelnem kéne. A párom is mindig tud róla, hogy menstruálok, meg amúgyis minden bajom van olyankor, szóval nehéz is lenne nem megosztani a dolgot, főleg, hogy együtt élünk.
De ez olyan mint a meztelenség, hogy egyes családok simán járkálnak meztelenül egymás előtt, míg mások bezárkóznak. Azt kell figyelembe venni, hogy neked/nektek mi az ami természetesen jön, és ami belefér az intimitásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!