Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom vagy valós a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom vagy valós a probléma a férjem családjával?

Figyelt kérdés

Miután összeházasodtunk abba a városba költöztünk ahol a családja is lakik.

Anya apa öcsi egy lakásban, szomszédban pedig másik tesó a házastárssal.

Már az otthon nézésnél is akadtak problémák, ugyanis férjem közel szeretett volna hozzájuk lakni. Így 15 perc sétára lakunk.

Mikor két napig csak velem van (fizikailag nem dolgozik senki a családban mert van egy vállalkozás és abból jön pénz), utána már mondja hogy mennie kell "haza" mert két napja nem látta a családját. Minden nap többször is beszél velük telefonon, nem a vállalkozás ügyeiben.

Amikor átmegyünk a szüleihez csak ott ülünk órákat és beszélgetünk. Ha valami közös program van megbeszélve, akkor is elõtte mindig oda kell menni és csomó idõ eltelik mire indulunk.

A családja imád, és mindig mondják hogy menjek én is velük, meg hogy magam is átmehetnék hozzájuk amikor a férjemnek dolga van, hogy ne legyek egyedül itthon.

Elmondtam férjemnek hogy nekem kicsit rosszul esik ez az egész, meg már a "haza" Az a mi otthonunk, és én vagyok a családja.

Mondtam azt is hogy az is zavar hogy a családtagjai "unalmukban" hívogátják és a semmirõl beszélnek.

Azt mondta hogy sosem fogja elhagyni a családját, mindent nekik köszönhet és meghalna értük.

Sosem kérném hogy hagyja el a családját, vagy miattam ne legyen velük jó viszonya, hiszen én is szeretem õket, jól kijövünk, de szerintem ez sok.

Az én rokonaim külföldön élnek, ritkán találkozunk velük. A szüleimmel majdnem minden nap beszélek napi pár percet, de órákat sosem.

Én 23 éves vagyok, õ pedig 29.

Túlreagálom vagy valós probléma? Ha valós, bármilyen tanács?

2017. okt. 23. 10:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Ő tipikusan az az ember, akinek nem lett elvágva a köldökzsinórja. A házasságotok előtt is ilyen volt vagy most jött ki ez a tulajdonsága jobban?
2017. okt. 23. 10:28
 2/14 anonim ***** válasza:
55%

nagy remenyeket ne taplalj. nem kellett volna ennyire kozel koltozni hozzajuk. mar keso banat, kirobbantani a csaladja buvkorebol sosem tudod.

maskepp kellett volna csinalni mar az egyuttjaras idoszakaban - nem megjatszani magad. csak akkor sosem vett volna el.

2017. okt. 23. 10:28
 3/14 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem mi a problémád! :D Hogy jó kapcsolatot ápolnak a fiúkkal és még téged is szeretnek? :D

Neked nincs jobb dolgod, mint ezen a semmiségen agyalni?

2017. okt. 23. 10:29
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Valós probléma, hiszen kiírtad a kérdést. Nem lett volna szabad hozzámenned. Egyet értek azzal, hogy egy házas férfinak ott kell, hogy legyen a haza, ahol a felesége és (majd egyszer) a gyerekei vannak. Ha netán egyszer konfliktus lesz a családja és közted, nem kérdéses, kinek az oldalán fog állni. Nagyon meggondolnám a helyedben, hogy vele maradjak-e.
2017. okt. 23. 10:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Különböztök, ebben sosem fogod tudni megváltoztatni. Az esküvő előtt kellett volna kitalálnid, hogy neked ez elviselhető, vagy nem.
2017. okt. 23. 10:38
 6/14 A kérdező kommentje:

Külföldön (ahol én éltem) ismertem meg õt, és utána ott is laktunk, és csak 2 hónapja költöztünk haza, így nem tudtam hogy ez lesz.

Bár ez csak átmeneti, mert abban állapodtunk meg hogy KB fél évet fogunk itt lakni (van itt egy kis dolga munka kapcsán), de már ez a két hónap is örökkévalóságnak tûnik.

Utána elméletileg költözünk külföldre és csak ketten leszünk.

2017. okt. 23. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:
74%

Így összességében azt mondom, hogy nincs akkora gond. Összetartó a család. Ez sose probléma. Téged is szeretnek, befogadtak, bevonnak a programokba: abszolút családtagként kezelnek. Így, ebben a formában szerintem ez nem rossz dolog.

Ha ügyes vagy, nem is lesz olyan, hogy választani kell. ;) Kicsit bizalmasabb viszonyt alakíts ki anyóssal. Ha konfliktus esetén tőle kérsz tanácsot, szépen le fogja rendezni a fiát, helyetted. ;) Igazi matriarcha, akinek a legfontosabb, hogy együtt tartsa a klánt. ;)

2017. okt. 23. 11:15
 8/14 anonim ***** válasza:
66%

"Külföldön (ahol én éltem) ismertem meg õt, és utána ott is laktunk, és csak 2 hónapja költöztünk haza, így nem tudtam hogy ez lesz."

Külföldön élt (el volt szakítva a családjától) és csak két hónapja van itthon?

Naná, hogy igyekszik bepótolni a dolgokat.

Hát biza ezt te túlreagálod, SZVSz.

Fél év múlva kellene kábé feltenned ezt a kérdést - csak addigra tárgytalan is lesz, ugye.

2017. okt. 23. 11:33
 9/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem is picit túlreagálod. Nincs benne a pakliba a tudatalattidban, h te a szüleiddel nem tudsz fizikai kontaktusba lépni? :/ Mert lehet ez is ok. Szeretnek. És ez mindennél többet ér. Gondolj bele mi lenne ha nem is szeretnének és így kellene hozzájuk elmennetek stb. Megértem a helyzetedet, de picit szerintem ez erős volt, h így beolvastál neki. Szebben is meglehetett volna mondani, pl. Drágám, megszeretnék veled beszélni valamit. Ne értsd félre, szeretem a családodat meg minden, de nem érzem úgy, h mi egy külön család lennénk, mivel annyit vagyunk velük együtt. Szerintem ez sokkal szebb tálalás mint ahogy te a fejéhez vágtad, h : én vagyok a családod! ... Ez nálam is kiverte volna a biztosítékot... :/ Sok szerencsét és inkább beszélgessetek minthogy forr benned és aztán rázúdítod az egészet. Kössetek kompromisszumot
2017. okt. 23. 11:36
 10/14 anonim ***** válasza:
53%

Túlreagálod.

Ezt meg sosem fogom megérteni "és én vagyok a családja". Nem, nem te vagy a családja. Te "csak" a felesége vagy.

2017. okt. 23. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!